Знам че наскоро беше добавена подобна темичка но авторката не беше написала причината та аз съм в сходна ситуация. 7 клас съм класът ни си дели на групички от по 3-ма 4-ма човека. Аз бях в групичка с още 2 момичета с които преди два дена спрях да си говоря защото издадоха моя тайна когато вечерта им звъннах да питам защо са го направили те ми се нахвърлиха и ми казаха че съм се сърдела за най-малкото нещо,че съм била голяма овца а на една снимка в Фейсбук ми написаха че съм мноого грозна (аз не го отричам и ниога не съм го отричала но ги мислех за приятелки) незнам как но накараха голямата звезда на класа да настрои момичетата от класа срещу мен и никой не ми говори. Казаха ми че съм била исползвачка,кучка,овца и грозница която не заслужавала да живее!!! и НЕ СЕ ШЕГУВАМ наистина може би съм се сърдела за най-малкото нещ не на само те са ми на главата майка ми и баща ми се развеждат и не могат да ме поделят...Нямам никакви приятели тайните ми са наяве майка ми не може да ми помогне защото се разкъсва между работата мен и съдебната зала , не съм говорила с баща ми и ми е много лошо защото в Петък не съм била на училище и незнам как да се явя там в Понеделник...Какво да правя? Надявам се да обявят грипна ваканция но това едва ли ще помогне.... много ви моля да ми помогнете....
  • ТЕ