- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето ми иска да правим тройка, но ... И ...
Ясно е, че при наличие на чувства няма как да гледаш спокойно как някой опъва гаджето ти/гаджето ти опъва някоя. Добре е, че сте постигнали консенсус.
И при мен го имаше притеснението първия път като правех орална. Сигурно я е страх да не "обърка" нещо или да не се изложи, т.е да не ти хареса. След първия път вече няма да е така, но проблема е да се престраши веднъж.
Може да й предложиш ти да си с вързани очи и да се оставиш в ръцете (и устата) й. Да не бързате за никъде и тя да има пълния контрол. Така няма да се чувства притисната и ще е по-спокойна. Поне при мен проработи.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Където правят секс...?
Хубаво е, че сте поговорили. И е страхотно, че досега не е пожелала единствено заради притеснението, а няма някакви възгледи като: "Не, гнусно е/една дама не го прави/някаква друга глупост."
Ще го преодолее. Можеш да я избазикаш за нещо, свързано с късмета на новака![]()
Абе малко те е пуснала по килимчето - щом и идват на акъла да се чука с друг, ще го направи рано или късно - с теб или без тебПървоначално написано от burpp
![]()