Първоначално написано от WrongLife
Познавам много момичета,които тръгват с някое момче само защото още не са срещнали подходящ и просто са с това момче,докато не го намерят. Ако не го е намерила година и половина това обяснява нещата. Днешно време има големи злобарки и още по големи злобари,но не е нищо ново под слънцето. Пък и момчето ако е влюбено в нея как ще види,че си играе с негоКолкото до темата: явно бившата ти приятелка е паднала по-ниско,отколкото си предполагал и пак те търси,защото й е празен графика. Ти си прецени какво ще правиш
![]()
това, че чак сега те търси, не значи, че чак сега се е сетила, а през останалото време не е мислела за теб. може би просто чак сега се е усмелила да го стори.![]()
и все пак, имай си едно наум.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
+1Първоначално написано от mincheto
![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Цяла година нито сте се виждали, нито сте се чували. Разделили сте се по нейно желание. Според мен просто изпитва носталгия по времето, което сте прекарали заедно. Това обаче не означава непременно, че чувствата са се "възвърнали". По-вероятно е към момента да й липсва внимание от противоположния пол и да си го търси от теб. Накратко казано не се сеща за теб цяла година, но очаква, че при нужда ти ще си насреща да й повдигнеш самочувствието.
Моят съвет е да не храниш напразни надежди. Първо опипай почвата. Разбери защо чак сега се е сетила за теб и не приемай отговор "Домъчня ми". Искай конкретна причина. Само така ще разбереш дали има някакви остатъци от чувства или си търси играчка докато не излезе някой друг на хоризонта.
А каква беше причината тя да поиска да се разделите?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
В тая тема всички правят от мухата слон май-май.
Има два варианта:
или я е засърбяло и няма с кого..
или чувствата й са се върнали (възможно е! дори и да не те е виждала 1 година.)
опитай това, което ти предложи GossipGirl89![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Бях изневерил и след седмица и тя направи така... и ми се обади и ми каза искаш ли да си останем приятели пък предния ден се скарахме за това че аз съм и изневерил и беше кофтиПървоначално написано от TheBeliever
![]()
Е к'во, аре жусниме де!
Браво на теб,сигурно се гордееш с постъпката сиПървоначално написано от mEtamOrfOzZzeN
![]()
Не не се гордея..но това е дълга история.Първоначално написано от mmm_sweet
Е к'во, аре жусниме де!
Така нещата доста се различават, от това, което бе изложил в началото...
+1 Ако тръгнеш с нея пак, ще те зареже отново.Първоначално написано от mincheto
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
и все пак ако ще говориш с нея гледай да е насаме очи в очи ,а не по скайп щото дори и да има още нещо приятелките и може да и напълнят главата с простотии и да преебат всичко ;д
..бухтааа веее ^^
Не си е играла с теб, това са глупости. Няма как толкова много време да не е изпитвала нищоза това съм обедена. Най-вероятно е с времето чувствата и да са ставали все по-слаби и по-слаби и накрая тази изневяра.. да прецака тотално всичко. Ако беше останала с теб, без да изпитва нищо, това вече си е подигравка. И трябваше да кажеш, че си изневерил, защото това доста променя нещата
За година и половина трябва да си я опознал достатъчно добре, за да разбереш сам защо те търси сега.. Поговорете и ако още я има искрата, опитайте. Успех :P
не се надявай много, да не ти умре коня с каруцата...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
А е възможно да е преживяла някое и друго любовно разочарование и да си е спомнила че с тебе й е било добре и може наистина да има чувства.![]()
Ако имаш поне малко достойнство и топки няма дори да си помислиш да се събирате.
Temet Nosce
벨야카
Не се занимавай с бивши![]()