Преди ходех с едно момиче година и половина скъсах ме и вече 1 година не сме се виждали и чували (тя ме заряза) и преди 2 дена някак си както ме беше блокирала от всякъде започна да ми пиши..странно за нея цяла година не се е сещала за мен и сега изведнъж ми пиши, дали старите чувства започват да се връщат ?![]()
2-3 приятелки ми бяха споделили че при момичетата често се случва така, след време да си връщат чувствата към предишния.. helpp
![]()
Е к'во, аре жусниме де!
Можеш ли да кажеш какво точно ти е казала, за да не те надъхваме напразно?
Кифленска работа....
Сега ти трябва да се държиш като достоен кроасан,и да я заебеш...
Както тя е постъпила с теб по-рано..
Може би си играе с теб..винаги имай едно на ум.
Играла си е с теб,пак ще го направи.
Ами първо ми писа какво правиш как си това онова.. и на 2 ден стана по различно..пиши ми помниш ли онази случка като бяхме двамата помниш ли онзи момент и винаги тя първа ми пише...
Е к'во, аре жусниме де!
Не си е играла с мен.. !Първоначално написано от mincheto
Е к'во, аре жусниме де!
Хмф, както каза колегата по-горе - не си заслужава. Съмнявам се след такава дълга раздяла и без да сте се виждали просто изведнъж да й се върнат чувствата...
Според мен трябва да поговорите относто това .... Попитай я от къде дойде този интерес ... Може пък да си признае ако 4увствата и се връщат и ако все още я оби4аш да се съберете отновоУспех ! :P
..Make a wish, take a chance, make a change and break away ..! (music))))
Ако въобще ги е имала....след време да си връщат чувствата към предишния
3а мен,тя си играе с теб...
Внимавай.
Без да те е виждала или чувала няма как да стане.. поне според МЕН..
И все пак.. както казаха ' Внимавай ! ' ..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
грешно мисленеПървоначално написано от mincheto
Авторе, говори с нея, успех. Надявам се да се съберете, явно има интерес към теб и ти към нея.
Първоначално написано от mincheto
подкрепям с две ръце![]()
Вие сте някакви УНИКАЛНИ... как може година и половина да си играе с него, бе?! И още повече, ако си е играла с него .. за година и половина момчето няма да разбере, така ли ? Я се замислете малко преди да пишете глупости.Първоначално написано от anonimchetou
Ей и аз да подкрепя някой оптимистично мислещ човек! Година и половина да си играе с него е малко прекалено, ако е така в НАТФИС без изпит ще я приематПървоначално написано от rtpghhfcz
Ясно е, ако си беше играла с теб, връзката ви нямаше да издържи година и половина, а не повече от 2 месеца. Поговори с нея, само така можеш да си наясно какво става, пък и щом ни питаш, значи момичето си заслужава?![]()
А момичето просто може да го е грижа за теб... искам да кажа, че когато си бил с един човек и той е означавал нещо за теб, дори и след раздяла, понякога се сещаш за него и искаш да знаеш как е ( не мога точно да го обясня, но при мен също е така , някак си ме е грижа за хората (даже прекалено) и каквото и да е станало, всичко остава в миналото и искам с човека да си продължим нормални отношения). Моят съвет е просто да се държиш с нея, така както ти го чувстваш...ако го чувстваш, че си благоприятно настроен към нея- покажи и го, ако не искаш да те занимава изобщо- пак и го покажи.. и така
Мисля че просто трябва да решиш дали си я искаш обратно. Ако не, спри да й пишеш приемрно, в противен случай мисля че тя се опитва да те зарибява пак,,, щом ти припомня случки от времето когато сте били заедно, явно се е сетила и й е домъчняло, незнаам![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
лелее не праживяна любов....след като ти пише значи още има чувства към тебе.. ;pp
lesbo0 wordss.. ;ppp
Заслужава си и още как.. но как да започна разговор на такава тема..Първоначално написано от fenche22
Е к'во, аре жусниме де!
Върти те. Фрази - може да ти каже всичко. Нали си момче? Знаеш, че думите нямат значение, гледай какво прави. Жертвала ли е нещо? Струва ли ѝ нещо да ти каже една две думи? Не. Ако те иска обратно, след като те е скъсала, трябва да направи нещо повече от две мили думи. Тя знае, че я искаш....според мен има проблеми с колата си ѝ трябва помощ...
Защо всеки си мисли че ме върти.. Ейй хора бяхме гаджета година и половина.. НИКОГА не ме е въртяла..![]()
![]()
Е к'во, аре жусниме де!
не всички си го мислимПървоначално написано от mEtamOrfOzZzeN
![]()
Никога не е късно да станеш за резил. Пак ще те попитам. Освен думи - видял ли си действия от нейна страна? Ако не си каквото ид а ти каже, ако ще стихове да ти пише, няма значение.Първоначално написано от mEtamOrfOzZzeN
Ми действия не съм виждал наскоро..няма как да видя защото не сме се виждали
Е к'во, аре жусниме де!
Не се успокоявайте с факта, че щом някое момиче е било с вас година и половина значи няма шанс да ви върти. Всякакви ги има. Преди познавах една девойка дето 3 години и кусур беше с едно момче без да изпитва грам чувства към него и си го въртеше както й е угодно въпреки че многократно всички й казваха да го остави и да не го мъчи - той горкия толкова беше хлътнал и заслепен, че изобщо не виждаше как го прави на маймунаТака че това че е била с автора година и половина далеч не изключва възможността да го е въртяла или в момента да се опитва да го върти.
Защо не я попиташ нещо от сорта на "Как така се сети за мен след толкова време?" и виж какво ще ти отговори. Според мен просто е изпаднала в някакъв депресарски период или е видяла някоя стара ваша снимка и е решила да си припомни някои нещаМоже и да не съм права, но за мен вариант в който чувствата й изчезват, разделяте се и след 1 година без никакъв контакт изведнъж пак й се възвръщат - няма. Или ги има тия чувства постоянно, или просто не съществуват.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!