.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Не,най-добрата ми приятелка.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Isabelle
    просто вече ще има само не и няма да ме използват
    да, но така, когато на теб ти потрябва нещо, макар и малко (а това все някога ще се случи), те ще кажат ''не''.
    цаката е да си определиш едни твои си граници, които, ако бъдат прекрачени, да слагаш край на отношенията (както в случая с бившата ти приятелка).
    човек живее в общество и, искаш или не, трябва по някакъв начин да се разбираш с околните. а за да става това, понякога са нужни компромиси. както каза Мармаладка, да си ''затваряш очите'' за неща, които, според твоите разбирания (границите, за които говоря по- горе) не са кой знае какво. с две думи- не издребнявай, като се хващаш за най- малката мизерия, но и не позволявай да тъпчат принципите ти.

забелязах и този коментар

Цитирай Първоначално написано от RaisedOnRock
    Не,най-добрата ми приятелка.
    и нямаше как да не вмъкна един мой любим израз: няма вечно приятелство, има вечни интереси.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Няма нищо вечно.

Град
    София
    Така става,защото позволяваш да се държат ,така с теб.
    И,защото трябва да смениш заобикалящото те обкръжение,наречени 'приятели'.
    Като не става,сменяш ги,ако пак нестане,пак ги сменяш.
    Така докато не олучиш.
    Както и с гаджето..по същият начин.: )

Град
    blagoevgrad
    бъди егуист както другите.. мисли само за себе си ии ги караи те да ти целуват задника не ти на тях.. тка те са прецакани не ти.. аз тка прая.. ;дддд оо и као няма подходящо момче обърни резбата кат мене има мн подходящи момичета .. базикам се явно още не си открила подходящия..
    lesbo0 wordss.. ;ppp

Стегни се !
    Дукато се движиш с хора мислещи се за полу-богове, ще бъде така
    А ии + това кво ти е паднал куража ?! Я стига си хленчила, имаш силата да обърнеш нещата в свой ръце, винаги ще бъде така !

еи

Според мен те мотаят,защото си прекалено лесна ,след това което прочетох си мисля тъка .
    Я си стъпи на краката и да не ти пука каквото ще става ще стане все някой ще дойде може би моментът не е подходящ ... и аз незнам,
    но за всеки влак си има пътници

Град
    Plowdiw .. [!]
    Ами да ти кажа, има и изключения. Не всички са нещастници. Има и такива, където ти се правят на ангелчета,докато не те вкарат в леглото. За да бъдеш с даден човек, трябва да си го опознала що за стока е. Ама не се отчайвай всичко ще се нареди с времето,както се казва за всеки влак има пътници.

Първата стъпка е да махнеш тези хора от живота си,щом не те карат да се чувстваш добре.Опитай се да си изградиш някакви критерии и повече внимавай.Най-вече мисли позитивно и не попадай в емоционална дупка.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от bogzfaggot
    Първата стъпка е да махнеш тези хора от живота си,щом не те карат да се чувстваш добре.Опитай се да си изградиш някакви критерии и повече внимавай.Най-вече мисли позитивно и не попадай в емоционална дупка.
    мисля че точно съм в тази емоционална дупка

Виж,всеки има такива моменти.Намери някой,който да те подкрепя.Най-добре е това да е родител.Родителите винаги дават зрели съвети и те карат да се чувстваш по-добре с малко доза оптимизъм.

Град
    София
    Тази емоционална дупка,не е никак хубава.
    Смени обкръжението си,намери си нови приятели.
    Бъди по-общителна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си