- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо винаги попадам на нещастници ??
да, но така, когато на теб ти потрябва нещо, макар и малко (а това все някога ще се случи), те ще кажат ''не''.Първоначално написано от Isabelle
цаката е да си определиш едни твои си граници, които, ако бъдат прекрачени, да слагаш край на отношенията (както в случая с бившата ти приятелка).
човек живее в общество и, искаш или не, трябва по някакъв начин да се разбираш с околните. а за да става това, понякога са нужни компромиси. както каза Мармаладка, да си ''затваряш очите'' за неща, които, според твоите разбирания (границите, за които говоря по- горе) не са кой знае какво. с две думи- не издребнявай, като се хващаш за най- малката мизерия, но и не позволявай да тъпчат принципите ти.
забелязах и този коментар
и нямаше как да не вмъкна един мой любим израз: няма вечно приятелство, има вечни интереси.Първоначално написано от RaisedOnRock
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Така става,защото позволяваш да се държат ,така с теб.
И,защото трябва да смениш заобикалящото те обкръжение,наречени 'приятели'.
Като не става,сменяш ги,ако пак нестане,пак ги сменяш.
Така докато не олучиш.
Както и с гаджето..по същият начин.: )
бъди егуист както другите.. мисли само за себе си ии ги караи те да ти целуват задника не ти на тях.. тка те са прецакани не ти.. аз тка прая.. ;дддд оо и као няма подходящо момче обърни резбата кат мене има мн подходящи момичета .. базикам се явно още не си открила подходящия..![]()
![]()
![]()
lesbo0 wordss.. ;ppp
Стегни се !
Дукато се движиш с хора мислещи се за полу-богове, ще бъде така
А ии + това кво ти е паднал куража ?! Я стига си хленчила, имаш силата да обърнеш нещата в свой ръце, винаги ще бъде така !
Според мен те мотаят,защото си прекалено лесна ,след това което прочетох си мисля тъка .![]()
Я си стъпи на краката и да не ти пука каквото ще става ще стане все някой ще дойде може би моментът не е подходящ ... и аз незнам,
но за всеки влак си има пътници![]()
Ами да ти кажа, има и изключения. Не всички са нещастници. Има и такива, където ти се правят на ангелчета,докато не те вкарат в леглото. За да бъдеш с даден човек, трябва да си го опознала що за стока е. Ама не се отчайвай всичко ще се нареди с времето,както се казва за всеки влак има пътници.![]()
![]()
Първата стъпка е да махнеш тези хора от живота си,щом не те карат да се чувстваш добре.Опитай се да си изградиш някакви критерии и повече внимавай.Най-вече мисли позитивно и не попадай в емоционална дупка.
мисля че точно съм в тази емоционална дупкаПървоначално написано от bogzfaggot
![]()
Виж,всеки има такива моменти.Намери някой,който да те подкрепя.Най-добре е това да е родител.Родителите винаги дават зрели съвети и те карат да се чувстваш по-добре с малко доза оптимизъм.Първоначално написано от Isabelle
Тази емоционална дупка,не е никак хубава.Първоначално написано от Isabelle
Смени обкръжението си,намери си нови приятели.
Бъди по-общителна.