Цитирай Първоначално написано от RaisedOnRock
Хей,спокойно! Не се ядосвай.

Така,да си наивна е най-човешкото нещо на земята.Вярно,гадно е(личен опит) и се опитай да премахнеш това качество.

Хората лъжат и мотаят.Факт.Ти казваш,че всички те лъжат и мотаят.Не мисля,че това е така.ТРЯБВА да има хора,които те обичат,сподели малко повече.Семейство нямаш ли?Със сигурност има поне 1 човек,който те обича.

Това,че други те използват е признак за слабост.Просто сложи край.Забрави ги.Не им позволявай да те огорчават и използват!!

Тези,които са те натопили,на тях ще им се връща в пъти.Хора,които са ми направили зло,на тях им се връща в пъти по-зло.Ще си получат заслуженото рано или късно.
Бивша най-добра приятелка,така ли?Грешиш.Не ти е била най-добра приятелка.Забрави я.

Казваш,че се въртиш в омагьосан кръг.Сложи точка.Кажи си,че от днес започваш на чисто.Не можеш да промениш миналото.Станалото-станало.Важното е да си вземеш поука-да не се доверяваш,а относно приятелите-подбирай си ги.

Бас ловя,че си имаш хубаво семейство,което те обича.Не позволявай идиоти(възможно най-меко казано) да ти вгорчават живота!

Вярвам,че ще се оправиш! И ти вярвай в себе си.
благодаря ти за това че казваш че вярваш въпреки че не ме познаваш и за съвета просто няма да съм добра с хората вече. Имам семейство което е много свясно да е ме обичат