.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Голям фен Аватара на ex7azy
    Много се радвам, че Бешир ще умре..
    Само ходи по Нихал и си мисли че може да се получи нещо!
    Бехлюл и Бихтер ме дразнят, защото Бихтер го целуна в миналия или по - миналия епизод и му дава надежди, а в същото време твърди че обича стария ( не му се сещам за името сега )!
    Бехлюл не ми харесва.. всеки с вкусът си, като го глгедам ми е някакъв противен!
    Can't get you outta my mind

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от ex7azy
    Много се радвам, че Бешир ще умре..

Гледала съм последните епизоди,Бихтер ще се самоубие на сватбата на Нихал и Бехлюл.Щаслив край няма да има.

Цитирай Първоначално написано от Filipova75
    Гледала съм последните епизоди,Бихтер ще се самоубие на сватбата на Нихал и Бехлюл.Щаслив край няма да има.
    Те тези не бяха ли роднини?Бахти кръвосмешението е тоз сериал.

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от RaisedOnRock
    Турчоляци.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Абе то май 'сички трурски сапунки май нямат "Хепи Енд" Все някой се самоубива накрая
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от soshy97
    И тя като се простреля не умира ами я спасяват А тоя възрастния Аднан получава инфаркт от опитът за самоубийство на жена си и то нали умира а пък тая Нихал ще замине с Матмоазел ии Бехлюл и Бихтер ще се оженят и Бихтер ше забременее ...

Предпочитам да вярвам на това

Гледах последните 10 минути от филма. Бихтер се самоубива и няма да оживее. Хепи енд!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Цитирай Първоначално написано от RaisedOnRock

Не са роднини. Просто Бехлюл е отгледан от бащата на Нихал, след като неговия май умира/не знам точно/.
    Над равноширнатия път
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Аднан (стария тоя с мустака ) се пада нещо като пра пра пра чичо на Бехлюл...

Супер фен Аватара на miShle
    спокойно бе хора всички сериали свършват с хубав край както листопада така и този ще има втори сезон просто още не е пуснат ... пък и къде се е чуло и видяло главна героиня да умира в сапунка ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Голям фен Аватара на mokka
    Абе хубави жени, особено тая главната, ама що не вземат да и поизчистят веждите. Забелязала съм като тенденция и в другите турски сапунки да са с дебели вежди, ама нейните дори не са оформени. Доста е гадно, иначе е красива.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от mokka
    Абе хубави жени, особено тая главната, ама що не вземат да и поизчистят веждите. Забелязала съм като тенденция и в другите турски сапунки да са с дебели вежди, ама нейните дори не са оформени. Доста е гадно, иначе е красива.
    Хах, много интересно, че точно това и аз се бях замислила. Още миналата седмица, нашите като го гледаха, загледах се и й забелязах и аз веждите. Ще е хубаво поне малко да й ги оформят поне
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от miShle
    спокойно бе хора всички сериали свършват с хубав край както листопада така и този ще има втори сезон просто още не е пуснат ... пък и къде се е чуло и видяло главна героиня да умира в сапунка ..

Да ама дават главната актриса как се самоубива - потича кръв, пада на земята, очите й са отворени.....
    Над равноширнатия път
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от BloomF

Да ама дават главната актриса как се самоубива - потича кръв, пада на земята, очите й са отворени.....
    те ще измислят как да я спасят просто не ми харесва този край пък и е супер тъпо да свърши така .... иначе веждите са и много рошави .. ама явно за тях това е хубаво
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Аз викам най-хубавия край ше е.. ако сериала свърши до края на седмицата..

Цитирай Първоначално написано от BloomF

те ще измислят как да я спасят просто не ми харесва този край пък и е супер тъпо да свърши така .... иначе веждите са и много рошави .. ама явно за тях това е хубаво
    М като я видях как умира много много не ми се вярва, че ще намерят начин да я 'съживят'
    Над равноширнатия път
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Главната героиня наистина умира .Гледах епизод , в който Бехлюл плаче на гроба и и има паметник с нейното име.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    Главната героиня наистина умира .Гледах епизод , в който Бехлюл плаче на гроба и и има паметник с нейното име.
    Супер, после какво става?
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Гледах сериите още по турската програма така че ... Значи точно в деня в които е свадбата на Бехлюл и Нихал - Бихтер се самоубива защото аднан разбира за връзката им с Бехлюл.

И само да изясня за тези които не са на ясно.Нито Забраненият плод нито Листопад ще имат втори сезон защотото те са имали по турската и 3 и 4 а листопад даже е имал и 5 сезон така че няма да има никви продължения и Бихтер си умира и никой няма да я съживявя защото това е ФИНАЛ

Повече от фен
    Мм дам .. Наистина се самоубива .. точно това е тъжното! Многоо ми харесва Бихтер. Красива е наистина ( дори и с неуформени вежди ) Нихал,също ми харесва .. Много е естествена,без никакъв грим ( е може малко фон-дю-тен ) но все пак .. ето и снимки,които намерих в нета. Всичките са много хубави
    http://prikachi.com/images/188/2966188V.jpg
    http://prikachi.com/images/189/2966189s.jpg
    http://prikachi.com/images/190/2966190s.jpg
    http://prikachi.com/images/191/2966191X.jpg

Търся една песен,от сериала Забранения Плод
    http://vbox7.com/play:6e6b7f6f4f от 37:54
    Мерси предварително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си