- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Спешно ми се гледа нещо !!
Вечер нямам нищо за вършене, но сериалките ми свършиха.
Нямам нов епизод на Отчаяни съпурги.
Изгледах Истинска кръв.
Изгледах Герои .
Изгледах Клъцни-срежи.
Фокслайв сериалки не ми се гледат.
Предложете ми нещо свежарско.
Да не е Дневниците на вампирите, голяма боза е според мен.
Да не е тийн сериал.
Сега съм си дръпнала Декстър, плота изглежда горе-долу по-нормален.
Мерси предварително за предложенията.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
The Walking Dead,Spartacus:Blood and Sand,House M.D,Weeds,LOST.
Друго в момента не ми идва на акъла..това съм гледал на скоро като сериал..
Always get back up,no matter how many times you fall down..
"Сексът и градът" - аз се бях зарибила скоро и изгледах всичките сезониИли "Триумфа на червилата".
Има един сериал подобен малко на "От местопрестъплението", казва се "Lie to me"- не е лош![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Sex & the city - гледала съм всичките по няколко пъти, от любимите ми е.
Ще погледна за червилата.
Lie to me - предлагаха ми го преди, може да го пробвам, но не съм много into криминалните .
Уиидс и Лост не ми допаднаха, Хаус доста го гледах , другите предложения на SoulSell ще ги прегледам.
Мерси много !!!
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Supernatura?
Гледам го в момента и яко съм се зарибила, за 2 дни изгледах първи сезон и с пълна пара напредСтрашен е на моменти, но щом гледаш ИК не мисля, че ще ти е проблем.
Иначе аз едно лято изгледах 6те сезона на Секса и града, този Червилата нищо не е пред него. И ако ти се прави маратон Приятели е идеален. Дори да съм гледала повечето серии ми беше много готино и пак се хилех като луда![]()
Може да погледнеш и 'The Big Bang Theory'.![]()
You are broken, I can fix you...
Blue Mountain State.
Supernatural - Тва е най-готиния сериал дето съм гледал!
BTW: Защо някой не вземе да създаде фен тема на сериала?
Магистрална минцуфайка спира варненска чайка,
лафчета свежарски бута за една десятка, майка…
Ми тва кво еПървоначално написано от BBRevolvE
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=355336
Oops!Мерси не я бях видял!![]()
Магистрална минцуфайка спира варненска чайка,
лафчета свежарски бута за една десятка, майка…
По едно време почнах да гледам Агнешко и мислех че няма да ми хареса ама всъщност се оказа много готин![]()
![]()
И HELLCATS ми харесва много!! Ама е teen![]()
You are beautiful, like a dream come alive, incredible
A centerfold miracle, lyrical
You've saved my life again...
Legend of the seeker - страшно готин сериал според мен, от 1 сезон се зарибих на 2, от там на поредицата от 11 книги, после към артистите и от там - към други произведения от същия автор. Даже бях направила фен тема във фотума, но имах 0 отговори, явно сериала не е много известен - изгледай един - два епизода, ако ти хареса, дръпни и другите http://zamunda.net/details.php?id=188957&hit=1 . Иначе Приятели са ми много готини, Доктор Хаус, особено последния сезон е супер интересен.
Ми май тва е за сега, ако се сетя още нещо ще пиша
![]()
![]()
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Ами "Californication" (по едно време го даваха по фокс лайф) е много интересен. Не е тийн. Има 2 сериалчета, които малко си приличат и на мен лично много ми харесаха - "Kyle XY" и "John Doe". Разказва се горе долу за един пич, който се събужда в гората и не знае как се е появил. Главният в Джон Доу е Доминик Пърсел (ако си гледала бягство от затвора го знаеш, а ако не си и него ти препоръчвам)![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от bloodfrozen
Задължително го виж струва си![]()
How I Meet Your Mother![]()
![]()
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Първоначално написано от mokka
+++Първоначално написано от Lian4ety
можеш също да гледаш One Tree Hill , а ако ти се гледа нещо по-леко - Greek готин е сериала :}