.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna

Реших да споделя

Като за начало искам да се извиня за евентуалните грешки, които може би ще допусна. Днес съм станал в 6, а сега е 1 и 30

Та, стана ми скучно и реших да напиша тази тема. Това е по-скоро разказване на кратка история с възможност някой да даде съвет

Anyways, харесвам едно момиче. Тя е с 1 година по-голяма от мен. Нямах големи проблеми със запознанството, после я добавих във Facebook Но всеки път когато й пиша, тя отговаря с 2-3 думи или зарязва разговора наполовина В даскало сме на "Здрасти". Някой път съм виждал, че ме гледа, друг път го удря на пълен игнор. Пък и не съм много сигурен, може и да ми се струва. Почти никога не е сама и не можем да си говорим в даскало. Ъх, мисля , че това е общо взето.

Не смятам да си давам зор повече - отказвам се. Достатъчно съм хлътнал, имам изпити тази година, нямам намерения да се провалям. Просто исках да споделя, след кратки размисли стигнах до извода, че от приятели едва ли ще получи нещо повече от детско поведение (не че аз не се държа така, но нои от приятелите ми се лигавят когато трябва да са сериозни) или някоя тъпа шега и реших да споделя тук

Приемам съвети

Ти сам си си отговорил,явно е че повече от приятели не можете да бъдете,затова концентрирай се върху изпитите пък другото само ще си дойде

Супер фен Аватара на JDeel
    Хехе, и аз харесвам такова момиче, и моята история е същата
    И не, не сме били нищо повече от приятели

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Най-добре е да не си даваш празни надежди..
    Явно момичето няма такива чувства,каквито ти изпитваш
    към нея..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Varna
    Да, очаквах нещо такова Еми честно казано никога не съм си давал надежди с нея. Благодаря за отговорите

Мега фен Аватара на Hilary_
    За мен ако се откажеш от нещо, което все още не си получил то няма смисъл изобщо да се бориш за него .. прави си сам изводите ..

С риск да обидя малко момичето, ша кажа нещо като човек преживявал подобно истории.. Не знам дали си й казвал че я харесваш но...
    Нещата ми изглеждат така: Тя е кифла, пък кифлите като решат, че не им харесва някой (може би си мислят че ще се влюбят в нея и после кфо ша го прай?!) и го игнорират. Или не пишат (в скайп) или разговор с 2 думи.. Ся скоро преживях нещо подобно... не я харесвах, ама тя не го знаеше..изведнъж ей така спря да ме мрази и ся сме приятели, като се разрахме, че абсолютно няма да се получи между нас и всичко е ок.

Град
    Varna
    ^ Може би ще обидиш момичето, но не и мен. Една от причините да се откажа е, че напоследък оставам с такова впечатление - че е тестено изделие.

@Hilary_ - защо да продължавам да се "боря" за загубена кауза ? Има някои неща, за които се разбира кога си загубил Това не е война - да дойдат американците с някое оръжие от Future Weapons и да променят изхода на битката...

Град
    blagoevgrad
    не с еотказвай..ако0 я харесваш защо по добре не и признаеш ии може пък да стане нещо.. а също тка защо си мислиш че е няква кифла дет не е интересува мже и тя да те харесва и да я е страм да си признае за това да се държи по този начин..
    lesbo0 wordss.. ;ppp

Цитирай Първоначално написано от Pa3yMeH
    @Hilary_ - защо да продължавам да се "боря" за загубена кауза ? Има някои неща, за които се разбира кога си загубил
    .. тии не си печелил, за да си губил!!
    Идеята ми беше да не се и опитваш след като си се отказал вече .. (:

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от kikatta
    не с еотказвай..ако0 я харесваш защо по добре не и признаеш ии може пък да стане нещо.. а също тка защо си мислиш че е няква кифла дет не е интересува мже и тя да те харесва и да я е страм да си признае за това да се държи по този начин..
    О, повярвай ми, тя не е срамежлива Пък и баш да мисля, че е кифла не. Не се изразих правилно. Просто по някой неща прилича на такава

Град
    София
    До колкото разбрах,ти изобщо не си полагал каквито и да било усилия,зада я спечелиш.Така,че няма от какво да се отказваш,тъй като дори не си започвал.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Няма смисъл да си хабиш енергията по загубена кауза.
    Тя губи :Д
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Ами ако садя по това което си написал ... това е просто временен интерес (няма любов,има само временни интереси !!!) ии няма смисъл да си цакаш бъдещето заради глупости ... !
    Любовта е за хора,които нямат пари да си купят секс !

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    До колкото разбрах,ти изобщо не си полагал каквито и да било усилия,зада я спечелиш.Така,че няма от какво да се отказваш,тъй като дори не си започвал.
    Не съм полагал усилия, защото не съм виждал интерес. И сега не ми се обяснява какво имах предвид под "отказвам се"

Та благодаря за отговорите, може да се заключи темата

Това , че е с година по-голяма не значи , че тя трябва да те води.

Град
    Varna
    Първо ще ти кажа едно - Headhunterz and The Pitcher rlz

ПТ : Сегашните 8мокласнички са на принципа, че ако момчето е с една година по-голямо*, никога не бива да тръгват с него. Поне по мои наблюдения де

EDIT : * имах предвид по-малък

ПТ : Сегашните 8мокласнички са на принципа, че ако момчето е с една година по-голямо, никога не бива да тръгват с него. Поне по мои наблюдения де
    в грешка си ..
    повечето са на принципа колкото по - голям толкова по - добре ..
    парите, колите и чукането са бонус ..

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ПТ : Сегашните 8мокласнички са на принципа, че ако момчето е с една година по-голямо, никога не бива да тръгват с него. Поне по мои наблюдения де
    в грешка си ..
    повечето са на принципа колкото по - голям толкова по - добре ..
    парите, колите и чукането са бонус ..

Определено! Днес връзка между тинейджъри без секс почти не съществува. Съответно момичетата си търсят колкото се може по-голям батко, първо заради половите контакти, второ заради това, че ако някой закача въпросните кифлички (кифличка) ще си изяде боя от нейния `любим` , трето приятелят и ще й създаде нови връзки с нови хора, и четвърто - той щом е голям, значи ще има парички, а може би и някоя друга количка, подарък от тате!

Град
    Varna
    Ох обърках се
    Имах предвив една година ПО-МАЛЪК

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си