Здравейте,не знам до колко темата ми е за този форум,защото вече съм на 20...Да пробвам пъ да видим какво ще излезне.Студент съм 2 курс в български вуз и съм лудо влюбен в една моя колежка.Изтината е,че не може да ми излезне от главата дори за секунда.Тя е висока,стойна,красива и много умна.Там е и проблема...Истината е,че не вярвам някога да мога да и предложа нещо кой знае какво.За да ме разберете трябва да ви разкажа историята си.
Здравейте пак аз съм на 20 съм 2ра година студент в български вуз.Истината е,че съм идиот...Гимназиалните ми години не минаха добре,нямах приятелка или какъвто и да е контакт с момичета,нямах и приятели,с който да излизам.Бягах много от училище,бях кофти хлапе не обичах училището не просто от мързела,а и защото там си ме тормозиха редовно.Поради това,че в класът ми имаше няколко момчета,който редовно си ме псуваха,а и поради характера ми много се затворих в себе си.Естествено не им оставах длъжен,но все имах чувството,че всички тях слушат.Имах усещането,че има нещо нередно в мен и се срамувах много.Това продължи докато не се преместих в друго училище,там някак ме приеха.Започнах да спортувам редовно и някак си си стъпих на краката,даже влезнах в университе .Истината е обаче,че каквото и да правя си оставам същия недоверчив единак.Няма отново такова голямо приятелско обкръжение,само няколко човека.Истината е,че си се движа сам със себе си...От време на време ми въреже и спя с някоя по лека кака(обикновенно) и това е.Но съм единак,такъв сам си.И ето я нея,красива е и заобиколена с хора.Има си и приятел...Познаваме се добре вече,но тя си няма и представа,че съм такъв характер.Вече не ми личи толкова,добре сложен съм,общителен,но недоверчив.Излизам от време на време с колеги,но нищо редовно.Не мога да и предложа вълнуващия живот,на който вероятно е свикнала.Има го и вечният страх,че ако започна връзка с жена тя ще види колко съм слаб действително.Ще види липсата на приятели и контакти,ще види,че действително ме е страх да не я загубя,да я пазя от чуждите погледи...Ще ме види какъв нещастник съм в действителност.Замислям се дали не мога да съм напълно самостоятелен.Да хода по заведения сам и да трупам опит сваляйки момичета.Аз сега правя нещо подобно просто местата са фитнеса,улицата,квартала.П там се дали мога да имам това момиче,но не за 1 нощ,а да изградя връзка с нея,да се разкрия какъвто съм бил преди.Истината е,че жените не обичат слаби мъже...Можеш да заблудиш 1 жена за 1 вечер,но не и за постоянно.Е това беше,който го е прочел-благодаря!!!