- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Окултизъм
От тези :
Няма такава простотия като да кажеш 'еди кое си бойно изкуство е най-смъртоносно' и че всички шаолинци са машини за убиване, щото тренират еди-какъв-си стил. Няма най-добро или смъртоносно бойно изкуство, има добри и слаби бойци. Както винаги си говориш измишльотините чути от еди-кой-си или видени по Дискавъри и Нешънъл Джеографик.Първоначално написано от SmeLotYyKiuFte
Под борец нямах в предвид, че тренира борба, а че е огромен(но това е просто пример)...А и не можеш ли да кажеш, че един от Шао Лин ще смаже(буквално и приносно) друг чиляк...?Първоначално написано от ZipFail
Вярно, че на повечето места се пресилва....но все пак се учат да използват сили, които са непонятни на другите....
А интересно ми е ти от къде знаеш инфото за Шао Лин...? Ееее....да.Заравих...ходил си там, даже и си обучен...
Един шаолинец е много относително понятие и един случаен човек също. Може да си тренирал 20 години и за нищо да не ставаш, може и обратното. Както казах всичко зависи на първо място то боеца. Няма такова нещо 'отиваш в шаолин и ставаш най-големия'. Плюс това в Шаолин целта им е далеч от това да бият Х-брой хора или някой си борец. Шаолин не случайно е манастир, целта им е духовното израстване, а бойните изкуства са само средството. Пък това със чи-то го има в буквално стотици други стилове.
Практикувам и чета за бойни изкуства от около 5 години, познавам и съм говорил с доста хора, така че смятам че съм достатъчно информиран![]()
грешиш зип.
що не му излезеш на тоя шаолинец а?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t4jT-AtpCSY[/youtube]
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Един шаолинец не е отностително понятие...Там не взимат всеки сульо...Взимат само каймака дет' са вика...Тренирал ли е някой там, може да си сигурен, че е какъвто трябва!
А както ти каза разни сили ала Чи...шаолинците знаят и могат да ги използват, а другите бойни изкуства повече дуят бузи...
Имаше един сипматяга в един форум. Подписът му гласеше следното : Най-доброто изкуство е да ходиш с два ТТ . Таа...за какво спорите![]()
Какво точко се има в предвид под ТТ...?Първоначално написано от Auriss
Еххх, как може "просветителю" така да се излагате, мислех, че знаете една от най - популярните марки пистолети. Поне ако не знаехте можехте просто да копирате "ТТ" в Google и да видите, но явно това е високо интелигентно за вашите способности. Но аз няма да бъда лош като вас и да карам другите да търсят доказателства за нещо, което аз твърдя. Ето в следващите 2 линка може да се образовате:Първоначално написано от SmeLotYyKiuFte
http://www.pishtov.com/Russian/TT.htm
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%A2
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Не съм го търсил в гуглето, защото съм чувал/знам за руските оръжия...но просто си мислех за едно съкращение използвано от един мой познат...свързано с темата!Първоначално написано от mech0
Тоя спор за шаолинците е epic![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Уай ду ю тинк дат...?Първоначално написано от Nam3less3
Това за мен ли се отнася...Първоначално написано от Gavra
И английския ти....
Много интересна част (с доста истини в нея) от книгата на едно от най-ярките имена познати от протестантизма: