.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 114 от общо 114

Тема: Окултизъм

Мега фен Аватара на ZipFail
    От тези :
    Цитирай Първоначално написано от SmeLotYyKiuFte
    като могат да буснат някоя машина-борец? Ама като будистите пуснат един пичага от Шао Лин...и бореца ще го изяде....
    Няма такава простотия като да кажеш 'еди кое си бойно изкуство е най-смъртоносно' и че всички шаолинци са машини за убиване, щото тренират еди-какъв-си стил. Няма най-добро или смъртоносно бойно изкуство, има добри и слаби бойци. Както винаги си говориш измишльотините чути от еди-кой-си или видени по Дискавъри и Нешънъл Джеографик.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    От тези :
    като могат да буснат някоя машина-борец? Ама като будистите пуснат един пичага от Шао Лин...и бореца ще го изяде....
    Няма такава простотия като да кажеш 'еди кое си бойно изкуство е най-смъртоносно' и че всички шаолинци са машини за убиване, щото тренират еди-какъв-си стил. Няма най-добро или смъртоносно бойно изкуство, има добри и слаби бойци. Както винаги си говориш измишльотините чути от еди-кой-си или видени по Дискавъри и Нешънъл Джеографик.
    Под борец нямах в предвид, че тренира борба, а че е огромен(но това е просто пример)...А и не можеш ли да кажеш, че един от Шао Лин ще смаже(буквално и приносно) друг чиляк...?
    Вярно, че на повечето места се пресилва....но все пак се учат да използват сили, които са непонятни на другите....
    А интересно ми е ти от къде знаеш инфото за Шао Лин...? Ееее....да.Заравих...ходил си там, даже и си обучен...

Мега фен Аватара на ZipFail
    Един шаолинец е много относително понятие и един случаен човек също. Може да си тренирал 20 години и за нищо да не ставаш, може и обратното. Както казах всичко зависи на първо място то боеца. Няма такова нещо 'отиваш в шаолин и ставаш най-големия'. Плюс това в Шаолин целта им е далеч от това да бият Х-брой хора или някой си борец. Шаолин не случайно е манастир, целта им е духовното израстване, а бойните изкуства са само средството. Пък това със чи-то го има в буквално стотици други стилове.
    Практикувам и чета за бойни изкуства от около 5 години, познавам и съм говорил с доста хора, така че смятам че съм достатъчно информиран

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    грешиш зип.

що не му излезеш на тоя шаолинец а?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t4jT-AtpCSY[/youtube]
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Guest
    Един шаолинец не е отностително понятие...Там не взимат всеки сульо...Взимат само каймака дет' са вика...Тренирал ли е някой там, може да си сигурен, че е какъвто трябва!
    А както ти каза разни сили ала Чи...шаолинците знаят и могат да ги използват, а другите бойни изкуства повече дуят бузи...

Мега фен
    Имаше един сипматяга в един форум. Подписът му гласеше следното : Най-доброто изкуство е да ходиш с два ТТ . Таа...за какво спорите

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Имаше един сипматяга в един форум. Подписът му гласеше следното : Най-доброто изкуство е да ходиш с два ТТ . Таа...за какво спорите
    Какво точко се има в предвид под ТТ...?

Град
    София
    Еххх, как може "просветителю" така да се излагате, мислех, че знаете една от най - популярните марки пистолети. Поне ако не знаехте можехте просто да копирате "ТТ" в Google и да видите, но явно това е високо интелигентно за вашите способности. Но аз няма да бъда лош като вас и да карам другите да търсят доказателства за нещо, което аз твърдя. Ето в следващите 2 линка може да се образовате:
    http://www.pishtov.com/Russian/TT.htm
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%A2
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mech0
    Еххх, как може "просветителю" така да се излагате, мислех, че знаете една от най - популярните марки пистолети. Поне ако не знаехте можехте просто да копирате "ТТ" в Google и да видите, но явно това е високо интелигентно за вашите способности. Но аз няма да бъда лош като вас и да карам другите да търсят доказателства за нещо, което аз твърдя. Ето в следващите 2 линка може да се образовате:
    http://www.pishtov.com/Russian/TT.htm
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%A2
    Не съм го търсил в гуглето, защото съм чувал/знам за руските оръжия...но просто си мислех за едно съкращение използвано от един мой познат...свързано с темата!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Тоя спор за шаолинците е epic
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Тоя спор за шаолинците е epic
    Уай ду ю тинк дат...?

ю би тролин тролин тролин

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Gavra
    ю би тролин тролин тролин
    Това за мен ли се отнася...
    И английския ти....

Мега фен
    Много интересна част (с доста истини в нея) от книгата на едно от най-ярките имена познати от протестантизма:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си