.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: помощ ...

помощ ...

Ами значи...Разбрахме се да ходим на кафе аз и една моя приятелка с още 2 момчета.Проблема е че никога не сме ги виждали,пишем си по скайп всяка вечер и горе-долу знам как изглеждат от снимките във фейсбук,но все пак се притеснявам че няма да позная нито един от двамата. Въпросът ми е какво да правим с моята приятелка,защото кафето е доста голямо и не искам като влезем да изглежда, че сме се загубили. МОЛЯ БЕЗ ТЪПИ КОМЕНТАРИ!!!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Защо не се разберете да се чакате пред кафенето ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на scrooper
    няма и да ги познаете мазните педофили
    always late but worth the wait!

Град
    Някаде накрай света

Re: помощ ...

Цитирай Първоначално написано от ivetty
    Ами значи...Разбрахме се да ходим на кафе аз и една моя приятелка с още 2 момчета.Проблема е че никога не сме ги виждали,пишем си по скайп всяка вечер и горе-долу знам как изглеждат от снимките във фейсбук,но все пак се притеснявам че няма да позная нито един от двамата. Въпросът ми е какво да правим с моята приятелка,защото кафето е доста голямо и не искам като влезем да изглежда, че сме се загубили. МОЛЯ БЕЗ ТЪПИ КОМЕНТАРИ!!!!
    А ако вие влезете първи а те след вас
    Да чуваш и да виждаш значи да съществуваш;да размишляваш значи да живееш.

Мислих за варианта да влезем първи, но ми се стори тъпо ние да ги чакаме. Много ме е срам и не знам какво ще правим, иска ми се по-бързо да минава, че само това ми е в главата. ;dd

Град
    Някаде накрай света
    Мислих за варианта да влезем първи, но ми се стори тъпо ние да ги чакаме. Много ме е срам и не знам какво ще правим, иска ми се по-бързо да минава, че само това ми е в главата. ;dd
    Ми кажете им че сте имали работа и сте я свършили по-рано от предвиденото Абе и аз какви глупости измислям...
    Чакаите се някаде другаде и влезте заедно в кафето
    Да чуваш и да виждаш значи да съществуваш;да размишляваш значи да живееш.

А представи си те не ни познаят и седнат на друга маса и ни чакат.

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Мии срещнете се някаде другаде къде няма толкова хора, че да можете да ги видите
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Айй.. как така няма да ги познаете ? о.О
    Споко де, притеснението е излишно..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Преди малко се прибрах.Беше ужасно. От начало определено бяхме като изгубили се,защото беше пълно а те бяха седнали в ъгъла. Както и да е, на края ни оставиха 2 лева и излязоха.По-тъпо не можеше да бъде.

Преди малко се прибрах.Беше ужасно. От начало определено бяхме като изгубили се,защото беше пълно а те бяха седнали в ъгъла. Както и да е, на края ни оставиха 2 лева и излязоха.По-тъпо не можеше да бъде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си