.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Въпрос към момчетата :)

Харесвате ли момичета с малки цици ..?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Да. Особено ако момичето е слабо.

Принципно гърдите не са нещо, което гледам толкова много, но пък и има нещо, което ми е направило впечатление, момичета със по-малки гърди са по-сексапилни.

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    Да..Само да не са като бобени зрънца
    Като откача, откачам!

Град
    Пловдив
    Глупаво е да си вдигаш самочувствието по форуми. Като нямаш големи гърди имаш други качества. Циците никога не са били основен фактор в една връзка, те са просто бонус
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от GrIp
    Принципно гърдите не са нещо, което гледам толкова много, но пък и има нещо, което ми е направило впечатление, момичета със по-малки гърди са по-сексапилни.

точно!
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Ами по харесвам малките гърди, пред големите.
    Моето момиче няма кой знае колко големи гърди,
    но пък нямам нищо против ... приятно ми е !!!

Фен Аватара на val181
    Град
    София

Re: Въпрос към момчетата :)

Цитирай Първоначално написано от Viksyyy1995
    Харесвате ли момичета с малки цици ..?
    Да. И ги смятам за по-добри от някои гагантски.

Цитирай Първоначално написано от GrIp
    Напълно съм сагласен и аз съм на това мнение.

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Всички пишат ,че няма лошо в малките гърди,но пък не отказват и големи

Град
    Пловдив
    Садвам се в такива теми
    Не се хваля, но имам материал
    Тук като гледам, повечето
    харесват малки...
    Аз имам приятел повече от година -
    той винаги като стане навъпрос ми
    се изповядва, че не харесва
    малки гърди а обичал
    момичето да има закъде да го хванеш
    (като цяло)
    Тази тема определено ме садна

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia

:)

Ами ако ми кажеш какво разбираш под малки цици ще ти кажа дали харевсам или не...но със сихурност не обичам да са големи и увиснали и зърното да и е като гърло на буркан ....обичам малки но стегнати :P

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Тоя въпрос влиза в ТОП10 най-задавани в "Секс". Малки са ти, браво. Не си единствена.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    да, харесвам. и кво?
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Както повечето казаха, харесват им или нямат нищто напротив, но както при момичетата дължината на пениса не е важна, но ако е голям им харесва (така наречената женска лакомия), то така е и при момчетата!
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Аз съм момиче на 19 със средно големи гърди и на приятеля ми му харесват въпреки че обича големи гърди ми е казвал,,че големината на гърдите на едно момиче не е толкова важна,много по важно е да се разбира с него,,.Иначе от мойте наблюдения съм забелязала че 90% от момичетата със големи гърди са много дебели,тлъстички,или със широк ханш и талия,до сега не съм виждала момиче като мен 51кг примерно със нормални кг да е с големи гърди(освен ако няма силикон),или са и нормални или се спадат към малките.Това си е лично мое мнение!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от kiki1991
    Аз съм момиче на 19 със средно големи гърди и на приятеля ми му харесват въпреки че обича големи гърди ми е казвал,,че големината на гърдите на едно момиче не е толкова важна,много по важно е да се разбира с него,,.Иначе от мойте наблюдения съм забелязала че 90% от момичетата със големи гърди са много дебели,тлъстички,или със широк ханш и талия,до сега не съм виждала момиче като мен 51кг примерно със нормални кг да е с големи гърди(освен ако няма силикон),или са и нормални или се спадат към малките.Това си е лично мое мнение!
    Има една от ученическите ми години, тамън 51-52 килограма, към 176-78 висока(към 4-5 пръста е по ниска от мене, не знам колко точно е висока). Стегнато дупе, малък ханш и две направо да ти изтекат лигите и всичкото. Тези, които са с доста големи цици естествени с малки кръстчета са най-сексапилните, просто са такава рядкост, че чак я видиш такава я не.

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Има една от ученическите ми години, тамън 51-52 килограма, към 176-78 висока(към 4-5 пръста е по ниска от мене, не знам колко точно е висока). Стегнато дупе, малък ханш и две направо да ти изтекат лигите и всичкото. Тези, които са с доста големи цици естествени с малки кръстчета са най-сексапилните, просто са такава рядкост, че чак я видиш такава я не.
    да найстина,аз от много време не съм виждала такива момичета..има и такива който създават илюзията че имат големи гърди,чрез подплънки,сутиени със силикон(имам такъв)или чрез стягане и повдигане,но това е кофти щот кво..караш да си мислят че си с големи и кат те съблече момчето и види че не са големи ,а са малки се едно балха те е ухапала

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    да найстина,аз от много време не съм виждала такива момичета..има и такива който създават илюзията че имат големи гърди,чрез подплънки,сутиени със силикон(имам такъв)или чрез стягане и повдигане,но това е кофти щот кво..караш да си мислят че си с големи и кат те съблече момчето и види че не са големи ,а са малки се едно балха те е ухапала
    Тази за която говоря, още седми клас пълнеше сутиени, а на завършване вече само с черни очела можех да и говоря, такива декултетааа... усещах как се накланям чак. Ама 1 на милион такива, естествено нон-стоп заета не мой се вреди човек...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от wersa4e
    Както повечето казаха, харесват им или нямат нищто напротив, но както при момичетата дължината на пениса не е важна, но ако е голям им харесва (така наречената женска лакомия), то така е и при момчетата!
    Аз явно съм изключение, защото размера на гърдите изобщо не ме интересува стига да харесвам момичето.
    МОМЧЕ

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    Глупаво е да си вдигаш самочувствието по форуми. Като нямаш големи гърди имаш други качества. Циците никога не са били основен фактор в една връзка, те са просто бонус
    Абсолютно прав си приятел +1 това е само бонус. Но да съм откровен обичам големите гърди повече от малките, но и нищо против малките нямам. Моята приятелка е средна работа не са много големи, но не са и манички както се изказа някой съфорумник като "бобени зрънца"

Повече от фен Аватара на SemperArdens
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Да. Особено ако момичето е слабо.
    +1

Предпочитам ги пред тези с големи.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Не изобщо ! Нее...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си