.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново

Много светли кичури на тъмна коса

Мисля да си правя кичури,много ми се иска ама все още не мога да се навия напълно..значи със светло кестенява коса съм,в момента филирана само в крайщата и с асимертичен бритон и много искам да си направя такива кичури: http://www.teenproblem.net/news/s/26158.html

платинено руси мисля че се водят,и искам да ви попитам някой който си е правил такива със каква боя се правят и дали се получават на тъмна коса?В краен случай ще нося снимка на фризиорката миНо все пак да се посъветвам и с вас

Според мен ще седи циганско.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    и според мен няма да е много ЯКО
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    баш баш мангоо
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на hotxxmess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    баш баш мангоо

Една позната е с тъмна коса и с такива кичури. Не точно същият цвят, но подобно бяло русо. Доста хубаво стои, честно казано, въпреки, че ако не го бях видяла това на живо, сигурно и аз щях да отхвърля идеята. И все пак, на въпросното момиче не е цялата коса като на зебра, ми кичурчетата са няколко и то в долния пласт на косата.

Добре, нали косата ти е светло кестенява? Тогава защо я определяш като тъмна? Нали не е черна или тъмно кестенява. Такъв цвят кичури все на момичета със светло кестеняви коси съм виждала аз и седят добре, не мисля, че ще сбъркаш..

Мега фен Аватара на Infinity
    Манго, манго ама няма да е манго щом си със СВЕТЛО кестенява коса, защото руси кичури именно на такава коса стоят най-добре, ако са направи качествено, разбира се.
    От опит го казвам, защото моято коса е точно светло , много светло кестенява / към русо / и лятото си направих такива кичури , за което изобщо не съжелявам.
    To infinity and beyond.

Re: Много светли кичури на тъмна коса

Няма да стане само с боя- трябва задължително блондор.
    Аз съм си правила два пъти подобни кичури с шапка преди доста време. Първият път исках да са възможно най- тънки и нарядко и много се харесах, тъй като седяха доста естествено... НО това е само по спомени, защото нямам снимки от този период.
    Като ми израснаха първите кичури отидох да ги подновя, но се обърках тотално и казах, че искам вместо нарядко нагъсто. Излишно е да казвам какъв ужас изживях като се видях в огледалото Добре, че поне беше тъмно като се прибирах
    Ето снимки:
    http://oi56.tinypic.com/2j30dvs.jpg
    http://oi51.tinypic.com/2w6cwvc.jpg

Имам познати с не особено тъмно кестенява коса като моята, които са си правили/ си правят бяло руси кичури, но на мен лично не ми харесва особено. Мисля, че седят в пъти по-добре и естествено на тъмно руса коса => http://oi51.tinypic.com/11181z4.jpg - снимка след като започнах да се изрусявам с остатъците от вторите ми кичури.

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Аз като малка бях с руси кичури ето снимка:

http://prikachi.com/images/479/2923479b.jpg

Град
    Ловеч/В.Търново
    ох май ме отказахте...май така съм си най добре))

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Ако искашх освежаване на прическата,може да поискаш да ти направят кичури с боя.Така те ще са по-светли от косата ти,но няма да седи грозно.Успех
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Цитирай Първоначално написано от hotxxmess
    баш баш мангоо

даа никак хубаво няма да стои !!!!

Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от vIKToriYa
    Цитирай Първоначално написано от hotxxmess
    баш баш мангоо

даа никак хубаво няма да стои !!!!
    то без да се пробва не се знай..зависи си от човека!!!Но май за сега не ми се ейсперментира.Мерси за отг.Край на темата.

Супер фен Аватара на lqlq89
    На мен това ми харесва

Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Защо не си избереш някой друг цвят?! То...няма да седи хубаво. Не знам какво друго да ти кажа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си