- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мога ли сама да си направя такъв бретон?
http://img.kaprizen.com/irq4tfdcff2mcdozny.jpg
Как мога да си направя такъв тип бретон??
Трябва фризьорката да ми го подстриже по този начин или и сама мога да постигна такъв ефект?
Ако да ,как мога да го задържа на другата страна без да се връща на мястото си?
Най-добре го прави със самобръсначка. Така хем ще го истъняваш (филираш) хем ще си го оформиш. Разрешваш го напред и започваш - първо режеш до веждата и после нататък по-надолу, взависимост от това колко дълъг го искаш. Ще успееш, 90% съм сигурна. Аз си оформям бритона си сама, фризьорките ми го направят ту крив, ту прав, ту изтънен.. Обаче имам ножица за филиране
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз лично не бих рискувала сама да си го направя...
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
2лв ми вземат и за 5 мин е готов-толкова ли е трудно да идеш?![]()
Зависи колко добри са ти фризьорските умения.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Аз моя го оправям сама, но е по-различен от този на снимката..
Почти никога не съм се харесвала като ми подстрижат бретона![]()
Първоначално написано от GabisiTa
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
Не ми излиза картинката. :\
Първоначално написано от MegiBoOm
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
^Ако това е картинката, то аз имам горе долу подобен бретон, само че по-рядък. Но иначе прическата е супер яка. Моето предложение е да покажеш на фризьорката си тази картинка и тя ще си прецени как да го направи, за да не останеш недоволна накрая.
![]()
недей да рискуваш да го правиш сама...може да сгафиш..отиди при кадърна фризьорка и за 5 минути и не повече от 6-7 лева си готова...![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Нужно беше обаче да прецитирате 37489374 пъти едно и също-многоооо нужно -_-
Аз ти препоръчвам да отидеш на фризьор. Един път аз реших да си направя сама бретон вкъщи и да не ти казвам какво се получи най-накрая!По-добре дай някой друг лев и бъди сигурна, че ще стане!
![]()
6-7 омг бе-2лв е наййй-много -_- нали ходя през седмицаПървоначално написано от LaChupacabra
Аз съм с прав бритон и всеки път когато излизах от най-добрия салон в моя град бях доста зле.. Веднъж на една страна, веднъж беше като полу-кръг .. И да не споменавам че половината, ако не и повече фризьорки не са завършили курсове,просто са грабнали ножицата, наели са салон и са започнали работа.. Не че се изискват особени умения, но точно такива като нас най-много страдат..![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Апхъахах .. като мноооого малка веднъж под леглото съм си " оформила " бретончето по такъв начин , че като мама ме е водила на фризьор тя жената е била в "" такова състояние
.. иди на фризьор и покажи картинката .. най-сигурно е така
![]()
Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса .. ! ;]
[img] http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/i...sip-Girl_l.jpg [/img]
НИКОГА не прави тази грешка да подстригваш или да си правиш бритон сама,защото ще стане като козирка...върви на фризиор и ако искаш да ти подстриже и филира само бретона ще ти вземе не повече от 1-2 лв.Аз така правя при мойта фризьорка когато искам само бретона но на мен не ми взима нищо защото съм редовна клиентка.