- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Странна работа
Здравейте. На 17 години съм и имам един леко странен въпрос. Тренирам баскетбол и след тенировка заедно с момчетата от отбора си вземаме душ... но проблема е там, че те си стоят нормално нямат проблем, а моя "приятел" се надига доста...не мога да разбера защо става така.. имам си приятелка правим секс с не, а в банята става така.. моля без простотии искам съвет![]()
демек искаш да ти обесня защо еректираш ли?
не си малък знаеш го
ОДИН!!!
Ами не обичайно е..при другите защо не става а при мен става...
как може някой да ти каже защо ти става оная работа а на другите не?Първоначално написано от _Toi_
ако аз те питам защо ми става какво ще ми отговориш?
ОДИН!!!
[quote="darkPaladin"]че си се възбудилПървоначално написано от _Toi_
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Мама му стара не мисля за нищо просто се къпем и си говорим за спорт за нещо.. бахти кво мога да направя ...
Преди тренировка си удари 1 ръчна и кажи как е положението, по-скоро 2.
Сега без майтап.
Всичко се опира само и единствено до едно нещо: ПодсъзнаниеПсихика, приятел.
Ами там е работата не си мисля за нищо не съм такъв. но става ..нз срамно ли е много![]()
Само когат се къпеш с тях ли ти става? Или попринцип като си взимаш душ, че не можах да разбера..
Иии как да ти кажа, аз ако след тренировка се къпя с някой и когат погледна той ми се е надървил докат си лафим за спорт и едо мен... аз лично бих се изпарил от там по възможно най бързия начин.
Lexynnka
Нормално е, не се притеснявай - на 17 на мен ми ставаше щом се появи вятър! Нищо срамно няма!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Ами само, когато съм с тях. Когато съм сам няма проблем. Не знам мене ми е некомфортно и не знам как да го "удържа".
Това да си в мъжка баня пълна с индивиди от твоя пол и да ти стане оная работа не ми се струва много нормално. Сигурно имаш по - силни подсъзнателни наклонности към хомосексуализъм![]()
Пробвай да не поглеждаш към малките приятели на приятелите ти и кажи какво е станало.
God is an idiot, I have DNA...