.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Повече от фен Аватара на mmm_sweet

Св. Валентин

Ех,този празник е като прокълнат за мен Винаги ми е гадно,когато всички си подаряват разни подаръци и целувчици и не,че не се радвам за тях,ама като няма при мен кой да ми подарява такива работи Много ми се иска да разбера дали има още такива душички като мен,на които също ще им е гадно на празника,защото от цялата тази любовна атмосфера се подтискам още повече

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Празникът е гаден гнусен комерсиален продукт на американската култура, който принуждава хората да харчат още пари за продукти, от които нямат нужда.

Няма нищо любовно в него. Нещо като коледа.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Празникът е гаден гнусен комерсиален продукт на американската култура, който принуждава хората да харчат още пари за продукти, от които нямат нужда.

Няма нищо любовно в него. Нещо като коледа.

По-скоро хелоуийн

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Относно това как самите хора се чувстват.

Ами нормално е да не се чувстват добре ако партьорството им с някого е приоритет в социалния им живот и липсва. Особено като ежечасно им го напомнят.

Същото е пролетта по градинките и т.н.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Празнувай св. Трифон. След 3-тата ракия настроението си идва само. Като станеш католик тогава ще празнуваш св. Валентин.

Град
    sofia Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Празнувай св. Трифон. След 3-тата ракия настроението си идва само. Като станеш католик тогава ще празнуваш св. Валентин.
    Взе ми думите от устата

Мега фен Аватара на Hilary_
    Настроението сама си го създаваш независимо от деня, от това кой ти е/ не ти е подарил нещо и т.н. ..

Не си сама.
    Аз ще празнувам Трифон Зарязан.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Трифон а абсолютно също толкова смешен празник.

и last.fm-ец

Супер фен
    Пак ли ? Коя тема стана, десета? Аман вече

Град
    blagoevgrad
    ха кой е казал че тряба да се празнува задължително нещо в този ден може да не празнуваш нито Трифон нито св. Валентин .. излизаш си на кафенце и си праиш кефа както всеки обикновен ден..
    lesbo0 wordss.. ;ppp

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    .. не се нерви де като ти е писнало от такви теми не влизай в тях

П.Т. - Какво се садваш да не ти пука к'во като е Св.Валентин не обръщай внимание и го преживей като един нормален непразничен ден.. А аз нз. дали ще го празнувам

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Подкрепям!!
    Стога сте се шашкали покрай тоя празник..
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

и аз съм на тожа мнение макар че много искам да празнувам св.валентин,но няма с кого пък момчето което харесвам дори и няма да се сети за мене

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Аз лично до преди 1,2 години харесвах Св. Валентин, но просто обстоятелствата в които тези 1-2 години съм сама и няма с кого да си споделя любовта си с някой друг човек... А защо точно на тази дата? Защо не примерно на 16 март, 29 април... и т.н. Как им е скимнало точно на 14ти февруари? Мистерия.. А за мен Трифон Зарезан е много тъп и загубен празник.. И в него няма смисъл, дори Св.Валентин ми харесва повече (при положение, че не харесвам празника...) Всеки ден може да се пие, и пак защо точно на тази дата, какво специално има в това да има ден на пиенето, явно всеки ден празнуваме този празник, но Не трябва да има специална дата.. Тъпа работа

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Цитирай Първоначално написано от kikatta
    ха кой е казал че тряба да се празнува задължително нещо в този ден може да не празнуваш нито Трифон нито св. Валентин .. излизаш си на кафенце и си праиш кефа както всеки обикновен ден..

Даа и навсякъде около мен летят валентинки

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Обзалагам се, че голяма част от пишещите тук не знаят кога се честват православните имена Валентин и Валентина

Обзалагам се, че голяма част от пишещите тук не знаят кога се честват православните имена Валентин и Валентина
    затапка

---

Една година с моите приятелки също бяхме самички и си го прекарахме като чествахме приятелската ни любов. Разменихме си приятелски валентинки и т.н.
    http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*

Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
    да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.

Най-тъпият и лигав празник е това.
    Всички като вземат да се превземат колко се обичали,а след няколко дни късат.
    Любовта...Тя не се измерва в плюшени играчки и рози...
    Точно това ме дразни в този празник...Любовта се принизява до сърчица и валентинки...Нима трябва да пишеш валентика,за да покажеш на някого колко го обичаш?
    Но така де,аз този празник не го празнувам.

Виж сега,Трифон Зарезан,обаче го одобрявам.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Трифон а абсолютно също толкова смешен празник.
    Абе те почти всички празници, като изключим личните, са си смешни. Празник може да бъде кой да е ден, индивидуално е всичко. Би трябвало всеки да празнува, когато му дойде отвътре, не на някаква си дата, която се отбелязва от останалите.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Голяма мъка е този Св Валентин - докато някои се додепресират от липсата на любим човек, то други се сещат, че до тях имало "такъв".

Аз пък искам някой да ме изненада приятно и да не е Св Валентин, Коледа или рождения ми ден. Ей така - случаен ден от календара.
    Ама не!
    Дай да проявяваме 'жестове на внимание' само на празници.

Ако няя'ше празници, дали щеше да има внимание?

Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Голяма мъка е този Св Валентин - докато някои се додепресират от липсата на любим човек, то други се сещат, че до тях имало "такъв".

Аз пък искам някой да ме изненада приятно и да не е Св Валентин, Коледа или рождения ми ден. Ей така - случаен ден от календара.
    Ама не!
    Дай да проявяваме 'жестове на внимание' само на празници.

Ако няя'ше празници, дали щеше да има внимание?

Вероятно няма да се сетят Като се има предвид,че някои гаджета дори на празници не им се нрави да си изразят любовта,какво остава без тях. Ето една положителна страна да ги има

aз пак ще си празнувам Трифон Зарязан :P
    Падам , ставам и продължавам
    За света може да си просто човек, но за един човек може да си целия свят ♥

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не съм нито толкова За, нито Против Свети Валентин. Просто още един повод за празнуване. А и когато повечето хора около теб за весели и влюбени, получаваш повече положителна енергия. Е, малко е кофти ако си сам с несподелена любов, но се преживява. Но пък Трифон зарезан ми е наистина глупав "празник", съжалявам.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си