- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Св. Валентин
празникът сам по себе си не е толкова лош. всички превземки покрай него го правят нетърпим >.<
REGGAE BOOM <3
Аз празнувам ТРИФОН ЗАРЕРЕЗАН!![]()
Всяка година... точно на тази дата съм сама..
Мразя я повече от всичко....
Но пък за това има и Трифон Зарезан..
За да го полеем и да се удави шибания празник!![]()
Затова аз празнувам Трифон Зарезан![]()
Аз мисля същото и не мисля въобще да го празнувам, а пък за Трифон ще си помисля.Първоначално написано от w0sh
Аз си имам приятел , но той отказва да го празнува.Мисля , че не става дума за самия празник,а за посланието,което той носи.Просто имаш нужда от емоции.![]()
[quote="w0sh"]Празникът е гаден гнусен комерсиален продукт на американската култура, който принуждава хората да харчат още пари за продукти, от които нямат нужда.
Тук съм съгласен с теб... Напълно !
аа да си дойдем на думата! На св.Трифон пия заради празника и пия с любимия човек за това, че сме заедно! а тоя Валентин не го познавам, не ми е приятен, католик е следователно не е от мойте и не ме инт.Първоначално написано от dimitar_ak
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Св. Валентин оригинално не е католически празни изобщо, а езически.Първоначално написано от dimitar_ak
А относно празника...майната му. Аз не празнувам такива глупости. Не е нужен празник за да покажеш обичта си към някого.
Преди, когато нямах приятел го празнувахме с приятелки..![]()
![]()
![]()
Правехме си разни сладки, глупости .. Теглехме си романтични филми и цяла нощ си говорехме за момчета..![]()
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
Аз си празнувам деня на Бай Трифон![]()
западният Валентин не ме интересува
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз ще празнувам с една бутилка вино и това е![]()
св вазелин![]()
Мисля да празнувам Свети Зарезан или Трифон Валентин.
Купувам една бутилка хубаво вино и му цъфвам на вратата, пък да ме прави, каквото реши![]()
Съгласна съм!Първоначално написано от Paramour
Като наближава някой празник, дали ще е Коледа, Нова година дори 15ти септември има една такава еуфория преди тях и форума бива задръстван от 1000 еднакви теми...
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()