- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с футболист?
Според вас би ли бил различен секса с футболист. Заради по-развитата мускулатура на краката например. Или физическата издържливост?
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Ако секса с футболист е различен заради мускулатурата, то представи си секс с катерач или лекоатлет![]()
Ако мислиш, че футболистите са физически издръжливи, замисли се за по-горе казаните и плувците ...
Мен лично плуването ме натоварва много повече от това да гониш топката.
За секса, надали би бил различен с футболист, това, че в момента е на мода празноглавите момичета да имат до себе си празноглави момчета, не е фактор относно секса ... Надявам се си ме разбрала, защото аз самият май не можах, хахаха.
When you lose your mind, you lose yourself, when you lose yourself, you lose your life.
А какво ли ще е с културист? хах мн тъпи въпроси,чесно!
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Не!![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Невярвам краката на футболистчетата да са фактор който да ги определят като по добри любовници от който и да е друг вид спортисти![]()
Даже по скоро плувците би трябвало да са най издръжливи (както ти започна да сравняваш по мускулатура - тяхната е най-развита)
Да разбира се, ще е по-различен, ще е "мудернуууу, шот е извьестин".
Да ти имам проблемите, все едно аз да взема да мисля дали секса с чалга певица ще е по-различен. Заради т'ва, че се клати по-сцената, знае как да държи микрофона и е по-развита в силиконово отношение.![]()
ЕЕ добре бе хора, просто ми беше интересно, не ме нападайте!![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
не те напада никой, просто въпроса ти е тъп
човек уважавашт себеси (тялото си) , и ако се подаржа и се грижи за тялото си , било то фитнес или домашни тренировки няма да има проблем.И едва ли такав човек ште има разлика с футболис.
И да подкрепям вапроса ти е тап.. :P
Определено ще му е от полза.Първоначално написано от miminko
да слуша
Аааа мачооо мразя те -.-Първоначално написано от Tennnnn
тамън дадох цитат да го сожа в подписа си последното изречение и гледам си го модерирал![]()
Иначе с футболист не смятам че ше им е по-яко на мадамите, със спортист-би трябвало![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Кhg
Първоначално написано от anonimen213
Не мислех да пиша отново, но твоят коментар ме ШОКИРА!!! Явно не си тренирал сериозно плуване, за да говориш ... Преди всяко състезание (поне ние така бяхме), се прави програма за всеки ден и тя трябва да ти е минимум 3 километра плуване, в което натоварваш ръце и крака. Не знам ти какво плуване си "тренирал", ама като се плицикаш в басейна е ест, че няма да се измориш особено ... Съжалявам за флууда, обаче коментара на това момче ме изуми. ДА, тренирал съм футбол 7 години и знам какво е натоварването, не минавай с тия - "ти не си бил - не знаеш" ...
When you lose your mind, you lose yourself, when you lose yourself, you lose your life.
Ако ти харесва много релеф и това те възбужда, значи с футболист ще ти е хубаво... Чрез бягане единствено може да се постигне дълбочина на релефа, която не може да се постигне с друга физическа дейност.
По-издъежливи са .. Плувците също![]()
Хайде, удариха етикета с празноглавството. Да ти кажа ли разликата? В плуването се развива цялото тяло доста по-равномерно. Във футбола се развиват на 90% краката.Първоначално написано от Psychologist
Да, явно не си се разбрал много добре.
Умен футболист виждал ли си? С IQ по-високо от 90?Първоначално написано от ...
Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 13:10
Като говорим за IQ борците са с най-високо неска се запознах с няколко такива индивида изглеждаха много интелигентно![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Аз съм умен футболист!
А ти умен плувец виждал ли си?
Аз съм плувец и ?