.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 80
    Голям фен Аватара на Dollystar

Секс с футболист?

Според вас би ли бил различен секса с футболист. Заради по-развитата мускулатура на краката например. Или физическата издържливост?
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Мега фен Аватара на draid
    Ако секса с футболист е различен заради мускулатурата, то представи си секс с катерач или лекоатлет

Ако мислиш, че футболистите са физически издръжливи, замисли се за по-горе казаните и плувците ...

Мен лично плуването ме натоварва много повече от това да гониш топката.

За секса, надали би бил различен с футболист, това, че в момента е на мода празноглавите момичета да имат до себе си празноглави момчета, не е фактор относно секса ... Надявам се си ме разбрала, защото аз самият май не можах, хахаха.
    When you lose your mind, you lose yourself, when you lose yourself, you lose your life.

Не, не виждам логика.

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    Не..
    Като откача, откачам!

Мега фен Аватара на FuckedUp

Вие шегувате ли се?!

Мега фен
    А какво ли ще е с културист? хах мн тъпи въпроси,чесно!
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Мега фен Аватара на mynichka
    Не!
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Невярвам краката на футболистчетата да са фактор който да ги определят като по добри любовници от който и да е друг вид спортисти
    Даже по скоро плувците би трябвало да са най издръжливи (както ти започна да сравняваш по мускулатура - тяхната е най-развита)

Да разбира се, ще е по-различен, ще е "мудернуууу, шот е извьестин".

Да ти имам проблемите, все едно аз да взема да мисля дали секса с чалга певица ще е по-различен. Заради т'ва, че се клати по-сцената, знае как да държи микрофона и е по-развита в силиконово отношение.

Голям фен Аватара на Dollystar
    ЕЕ добре бе хора, просто ми беше интересно, не ме нападайте!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

не те напада никой, просто въпроса ти е тъп

Фен Аватара на Tennnnn
    Град
    Майна city

тялото

човек уважавашт себеси (тялото си) , и ако се подаржа и се грижи за тялото си , било то фитнес или домашни тренировки няма да има проблем.И едва ли такав човек ште има разлика с футболис.
    И да подкрепям вапроса ти е тап.. :P

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas

Re: тялото

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от Tennnnn
    човек уважавашт себеси (тялото си) , и ако се подаржа и се грижи за тялото си , било то фитнес или домашни тренировки няма да има проблем.И едва ли такав човек ште има разлика с футболис.
    И да подкрепям вапроса ти е тап.. :P
    Не знам за нейния въпрос,обаче влез в някой друг час по български.
    Определено ще му е от полза.
    да слуша

Фен Аватара на Tennnnn
    Град
    Майна city

лелке

а3

.: machoka :.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™

Re: лелке

Цитирай Първоначално написано от Tennnnn
    а3

.: machoka :.
    Аааа мачооо мразя те -.-
    тамън дадох цитат да го сожа в подписа си последното изречение и гледам си го модерирал
    Иначе с футболист не смятам че ше им е по-яко на мадамите, със спортист-би трябвало
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Цитирай Първоначално написано от anonimen213
    Как може да нападате хората (футболистите),като дори незнаете всеки от тях през какви тренировки е преминал?Съдите по онези хора,които представят България пред света,а вие ги съдите защото са "дървари".Айде излезте вие на терена да вивидим.Всеки футболист бяга по най-малко 10 киломтра на тренировка и не мисля,че плувците ги превъзхождат с нещо.Тренирал съм плуване,тренирал съм и футбол(и все още) и мога да ви кажа,че с футбола се натоварвам много повече физически,отколкото с плуването.Незнам дали сме по-издръжливи в леглото,ама не трябва да обиждате без дори да си нямате представа за какво става въпрос...

Не мислех да пиша отново, но твоят коментар ме ШОКИРА!!! Явно не си тренирал сериозно плуване, за да говориш ... Преди всяко състезание (поне ние така бяхме), се прави програма за всеки ден и тя трябва да ти е минимум 3 километра плуване, в което натоварваш ръце и крака. Не знам ти какво плуване си "тренирал", ама като се плицикаш в басейна е ест, че няма да се измориш особено ... Съжалявам за флууда, обаче коментара на това момче ме изуми. ДА, тренирал съм футбол 7 години и знам какво е натоварването, не минавай с тия - "ти не си бил - не знаеш" ...
    When you lose your mind, you lose yourself, when you lose yourself, you lose your life.

Ако ти харесва много релеф и това те възбужда, значи с футболист ще ти е хубаво... Чрез бягане единствено може да се постигне дълбочина на релефа, която не може да се постигне с друга физическа дейност.

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Psychologist
    Ако мислиш, че футболистите са физически издръжливи, замисли се за по-горе казаните и плувците ...

За секса, надали би бил различен с футболист, това, че в момента е на мода празноглавите момичета да имат до себе си празноглави момчета, не е фактор относно секса ... Надявам се си ме разбрала, защото аз самият май не можах, хахаха.
    Хайде, удариха етикета с празноглавството. Да ти кажа ли разликата? В плуването се развива цялото тяло доста по-равномерно. Във футбола се развиват на 90% краката.
    Да, явно не си се разбрал много добре.

Цитирай Първоначално написано от ...
    Цитирай Първоначално написано от Psychologist

Хайде, удариха етикета с празноглавството. Да ти кажа ли разликата? В плуването се развива цялото тяло доста по-равномерно. Във футбола се развиват на 90% краката.
    Да, явно не си се разбрал много добре.
    Умен футболист виждал ли си? С IQ по-високо от 90?
    Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 13:10

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Като говорим за IQ борците са с най-високо неска се запознах с няколко такива индивида изглеждаха много интелигентно
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

anonymous768631
    Guest
    Аз съм умен футболист!
    А ти умен плувец виждал ли си?

Правила за публикуване