- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с футболист?
Ако е културист може да не му станеПървоначално написано от DuMbErRr
Ами, мойте мускули на краката са доста здрави, защото неспирам да играя футбол и мисля да не спирам! Това е един зарибяващ спорт, от който мускулите на краката се натоварват доста. Ако смяташ, че с един футболист и едно обикновенно момче сексът е еднакакъв е лъжа, от този футбол, момчето може да блъска момичето по-бързо и на момичето да и стане по-голям кефа! А бе според мен сексът с един футболист е по различно с едно обикновенно тийнейджърче
Ами аз преди съм тренирал футбол почти 2 години и са не спирам да играяда не прозвучи като предложение
![]()
![]()
Момчето, което не знае какво иска, но го иска бързо!
Първоначално написано от dimitar_ak
пробвал е
==
Малко дисекция
"със сигурност са по-издръжливи" - това гадаене ли беше или срам да каже, че е голем еб.. или личен опит?
"И ти го казвам според мойто мнение" - интересно откъде знае колко време правят секс футболистите и другите и как има сравнително мнение
Честно - като момче знае колко време правят секс другите момчета ситуацията намирисва на фея![]()
+1111Първоначално написано от mecho8888
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Повечето футболисти са 1.70 50-60 кила с мокри гащи, кокалести и мършави и това което наричат мускул![]()
е някво подобие на такова![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Първоначално написано от TheManTheLegend
е т'ва е приказкас глава и кусур по-ниски от мен, кокалести крака, на които са закачени "мускули" .. ама то страшните мускули
![]()
за 50 килограмов може и да му стигат колкото да тича и да рита![]()
Лично аз не съм привърженик на този спорт, незнам защо - баща ми гледа със съседи, но на мен не ми допадаПредпочитам борба или нещо подобно, бойни изкуства на кратко
![]()
ПАХХАХАХАХАХХААХХАХА а аз като съм ръгбист трябва да съм свръхспособен ли![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Exorcism !
супер Любо ЛА секс машинекакво толкова преовеличават тука футболистчетата не рабзирам, и какво като краката са ти здрави (и тънки следователно смешни
) ти да не би с краката да я ...
![]()
![]()
разбира се,че да..когато човек тренира, той е свикнал на по-голямо напрягане..бе с една дума цял ден може да те лашка![]()
не само футболистите и тн ;д
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Абе представи си като цяло секс със спортист!Първоначално написано от draid
Fashion and Styling
Не мисля, че ако краката са ти здрави, значи, че си добър е***. Нямат си нищо общо - може би ако дупето ти е здраво, оттам да идва енергията, защото всеки мъж знае, че дори когато вдига онази си работа, усеща напрежение малко под топките, към дупето. Тоест по-здрав задник, по-здраво лашкане![]()
Хахаха аз преди сяко лято навъртах по стотици километри на колело.Сигурно съм кат Брат Пит в кревата![]()
в чикиите може
аз съм футболист, ако искаш ше се пробвамеПървоначално написано от Dollystar
то густо, то пусто
Първоначално написано от miminko
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата...
Мисля,че при всеки човек си е строго индивидуално,издръжливост а му.
НЕ зависимо кривокрак футболист ли е,дебел шофьор или готин култорист.
Според мен ще е доста тегава работа. Обаче виж секс със водолаз - сигурно ще е незабравимо..
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
хахахахахахахаПървоначално написано от miminko
![]()
![]()
![]()
С кой футболист?С нашите, които всички сили им се изпаряват на терена, а се връщат в Син сити или прочее, или с някой дисциплиниран, трениран, амбициозен...?
А за секса с кикбоксйор кво мислите??![]()
![]()
![]()
секс като със всяко друго момче различен от футболистПървоначално написано от Dollystar
![]()
sleda ot lubovta
Не знам за футболист, ама с гинеколог сигурно е яко![]()