Цитирай Първоначално написано от anonimen213
Как може да нападате хората (футболистите),като дори незнаете всеки от тях през какви тренировки е преминал?Съдите по онези хора,които представят България пред света,а вие ги съдите защото са "дървари".Айде излезте вие на терена да вивидим.Всеки футболист бяга по най-малко 10 киломтра на тренировка и не мисля,че плувците ги превъзхождат с нещо.Тренирал съм плуване,тренирал съм и футбол(и все още) и мога да ви кажа,че с футбола се натоварвам много повече физически,отколкото с плуването.Незнам дали сме по-издръжливи в леглото,ама не трябва да обиждате без дори да си нямате представа за какво става въпрос...

Не мислех да пиша отново, но твоят коментар ме ШОКИРА!!! Явно не си тренирал сериозно плуване, за да говориш ... Преди всяко състезание (поне ние така бяхме), се прави програма за всеки ден и тя трябва да ти е минимум 3 километра плуване, в което натоварваш ръце и крака. Не знам ти какво плуване си "тренирал", ама като се плицикаш в басейна е ест, че няма да се измориш особено ... Съжалявам за флууда, обаче коментара на това момче ме изуми. ДА, тренирал съм футбол 7 години и знам какво е натоварването, не минавай с тия - "ти не си бил - не знаеш" ...