- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- pomognete mi .. lubov ili ..
vishte iskam da vi razkaja mnogo mi e gadno ;( chuvstvam se ujasno znachi prez 2008 godina si smenih uchilishteto haresah si edno momche trygnahme neznaeh dori kakvo e lubov kakvo e obich skusahme sled 1-2 dena toi trugna s druga az zeh ne6ty da revnuvam be decka radost piknq v torbichka i posle se subrahme hodihme godina i polovina mnogo se obichahme no edin negov priqtel me haresvashe i mi predloji da go ostaq da trugna s nego az otkazah ot togava toi mi prai mrusno kara priqtela mi da ma ostava te sa bff i vednuj ne6ty sa qdosaha cqlata im kompaniq i prebiha priqtela mi nachelo stoeshe nai dobriq mu priqtel roditelite na praiqtelq mi mu zabraniha da druji s nego 2 meseca vsichko beshe kato v prikazka az i toi sled tova te se zdobriha priqtela mu go zapozna s druga zapochna da mu razviva teorii 4e trqbva da gi smenq 4e az shte mu omruzna i nqkakvi rtakiva moq priqtel mi podarqva edin plushen mechok 3 dni sled tova priqtela mu mu kazva da me sotai i da trugne s druga sled kato govori s nego celi 2 chasa taka i pravi samo che az znaeh 4e toi me obicha taka i beshe celuvashe me pregrushtashe me priqtelkata mu ni vidq i go ostavi no toi produlji da se dviji s toq negof fr maika mu mu razreshi veche i toq mu muti mozuka che az ne sum za nego che az tfa 4e az onova poneje roditelite mu znaeha 4e sme hodeli che sme skusali i az mu kupih edna sreburna grivna za rojdeniq mu den dadoh q na bashta mu da mu q dade 6toto az ako q dam nqma da q nosi a toi mi zvuna i mi se razvika che ne sum mu nikfa che nqma da q nosi znachi nie skusahme na 9 qnuari 2010 predi okolo mesec toi mi zvuna i me pomoli da se vidim prizna mi 4e vse oshte imal chuvstva kum mene az obache ne povqrvah i vse oshte ne vqrvam i mi kaza da mu pusna a y 4e mojelo da stane i ne6ty poveche suglasih se az ama sled tova ne me potursi temata se zatvori az mnogo go obicham toi e purviq mi seriozen na nego se otdadoh dadoh mu nai cennoto si toi e kolkoto men na 16 godini daje tazi godina sme v edin klas i az iskam da se mestq 6toto nemoga da go gledam mnogo go obicham vsi4ki kazvat tfa sa prishtevki 6te go zabraish smqtaite ot 9 qnuari do sega se borq a nego bez da sum s drug 4e koga 6te go zabravq mnogo iskam da sum s nego kakvo da napravq pomognete mi nujdaq se ot vashta pomosht ot podkrepata na nqkoi mnogo sum zle vsqka nosht placha ;( postoqnno me tyrsi da se vijdame ne samo zaradi sex predi dni mi zvyna i mi kaza molqte ela edisi kude az nqmah mn vreme i mu kazah v cikul sym nqma da doida toi kaza ne ne iskam tova iskam da govorim kogato otidoh go popitah e kakvo iskash da govorim toi me pregyrna i kaza nishtu prosto iskah da te vidq kogato zasegna temata dali me obicha ili dali ima neshtu kum men nikoga ne mi otgovarq az i ne pitam veche .. zashtoto sqkash vseki den si smenq maskite neznaq koe e istinskoto mu lice vednuj me iska do poluda vednuj ne pomognete mi spored vas kakvo iska toi dali ima chuvstva kum men ..
Ако решиш да си кирилизираш темата, пиши ми лично да я отключа и преместя в правилния раздел.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!