.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Вярно ли е ?

Вярно ли е ,че фитнеса пречи на разтежа? аз съм на 15 ако ходя 3 пъти в седмицата ще пречи ли на разтежа? 166-168см там някаде съм

ПП:не се старая мн мн в правописа

Супер фен Аватара на fatrat
    пречи! Даже е много хубаво изобщо на 15 никъв спорт да не практикуваш
    деба от къде ви идват такива прости идеи в главите незнам!

Мега фен Аватара на ZipFail
    Пречи само при специфични натоварвания и неправилна техника. Не само че по прицип не пречи, ами и стимулира разтежа. Има много теми по въпроса, ползвай търсачката.

Супер фен

Re: Вярно ли е ?

Цитирай Първоначално написано от Nqmatakuv
    Вярно ли е ,че фитнеса пречи на разтежа?
    Естествено! Щангистите защо мислиш са ниски?Щом си с тоя ръст, най-добре чакай да станеш на 18-20 год и едва тогава ходи на фитнес. Да не останеш дребен и после да съжаляваш.Щото възрастните не растат повече дори с милиметър.Колкото-толкова.Много добре,че питаш преди да си започнал

Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Естествено! Щангистите защо мислиш са ниски?Щом си с тоя ръст, най-добре чакай да станеш на 18-20 год и едва тогава ходи на фитнес. Да не останеш дребен и после да съжаляваш.Щото възрастните не растат повече дори с милиметър.Колкото-толкова.Много добре,че питаш преди да си започнал
    Да!И на 20г се поглеждаш в огледалото и разбираш ,че си 150/50кг и се чудиш как да забързаш/забавиш метаболиозма.Ще дадеш луди пари за фет-бърнъри/креатини,но ефекта ще е нулев,защото вече организма се е приспособил.Бегай в Макдоналдс/дискотеката.

Мега фен

Цитирай Първоначално написано от LifeFitness0
    Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Да!И на 20г се поглеждаш в огледалото и разбираш ,че си 150/50кг и се чудиш как да забързаш/забавиш метаболиозма.Ще дадеш луди пари за фет-бърнъри/креатини,но ефекта ще е нулев,защото вече организма се е приспособил.Бегай в Макдоналдс/дискотеката.

Много правилно казано.
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Мега фен
    По принцип стимулира разтежа но избягвай squat,millitary press защото прилагат натиск на кръста..

Добре половината казват стимулира др половина казват пречи... не знам на кои да вярвам..

Според мен не пречи тренирам само с големи тежести и не съм се смалил
    Нито съм спрял да ръста

Има определени упражнения, тия като мечка и клекове с тежести които натоварват гърба и кръста, те набиват ако не правиш тях бъди спокоен.

абе стига сте плямпали глупости.Тва че вие неможете да правите правилно упражненията не означава ,че набиват! Аз клякам от 13 годишен смятай 3 години! Нито съм спрял да раста нито съм с гръбначно изкривяване или имам проблем с ръста! Клека е най-доброто упражнение! То подпомага синтезиране на хормони в човешкото тяло! Ако имате желание мога да ви обясня и защо!
    По темата: НЕ ФИТНЕСА НЕ ПРЕЧИ НА РАСТЕЖА! РАЗБЕРЕТЕ ГО 1 ШИББАН ПЪТ ЗАВИНАГИ!

Ако видя още една такава тема за растежа или изкаване от типа на ''защо щангистите са ниски'' ще се разболея от птичи грип...
    http://vbox7.com/play:392c45b4
    My street fitness trailer^

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    абе стига сте плямпали глупости.Тва че вие неможете да правите правилно упражненията не означава ,че набиват! Аз клякам от 13 годишен смятай 3 години! Нито съм спрял да раста нито съм с гръбначно изкривяване или имам проблем с ръста! Клека е най-доброто упражнение! То подпомага синтезиране на хормони в човешкото тяло! Ако имате желание мога да ви обясня и защо!
    По темата: НЕ ФИТНЕСА НЕ ПРЕЧИ НА РАСТЕЖА! РАЗБЕРЕТЕ ГО 1 ШИББАН ПЪТ ЗАВИНАГИ!
    Най-добре е да не ги прави..Има 999999999 упражнения,а той точно тези да прави..Ходи и дигай няма да останеш нисък,стимулира растежа просто избягвай squat/millitary press както казах..Да речем,че не пречат,но ако не правиш правилно упражнението растежа после ще ти е най-малкият проблем особенно като виждам,че си начинаещ 2 упражнения ги избегни,има толкова други.

Не пречи на растежа, стига да тренираш правилно

DownloadVirus мислиш ,че тези две упражнения пречат?Колко килограма ще сложи на щангата за тях?Особено на милитъри пресата?Сигурно само с лоста.Това са 2 базови упражнения,които помагат за растежа на краката/рамото(и не само).

fatrat, колко си висок ?

Мега фен
    DownloadVirus мислиш ,че тези две упражнения пречат?Колко килограма ще сложи на щангата за тях?Особено на милитъри пресата?Сигурно само с лоста.Това са 2 базови упражнения,които помагат за растежа на краката/рамото(и не само).
    Еми примерно 60-70 килограма на squat
    На military press ще сложи 25-30 кила..

Ако ще да е само с щангата то просто ще види..Като иска да прави..Тука сме само хора,за който той нищо не знае и не виждам и за какво да им се доверява много..

Цитирай Първоначално написано от Saphire
    fatrat, колко си висок ?
    1.84

fatrat, колко си висок ?
    1.84
    22 Яну 2011 19:43
    [quote author="fatrat" date="1295718233"]
    На 16 съм 1.80[/quote]

Баси мутанта!

fatrat, колко си висок ?
    1.84
    22 Яну 2011 19:43
    [quote author="fatrat" date="1295718233"]
    На 16 съм 1.80
    Баси мутанта![/quote]
    Е кво мутантско има в това ? Все едно има 3 ръце

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Myrth
    Ако видя още една такава тема за растежа или изкаване от типа на ''защо щангистите са ниски'' ще се разболея от птичи грип...
    хахаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си