- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Вярно ли е ?
Вярно ли е ,че фитнеса пречи на разтежа? аз съм на 15 ако ходя 3 пъти в седмицата ще пречи ли на разтежа? 166-168см там някаде съм
ПП:не се старая мн мн в правописа![]()
пречи! Даже е много хубаво изобщо на 15 никъв спорт да не практикуваш
деба от къде ви идват такива прости идеи в главите незнам!![]()
Пречи само при специфични натоварвания и неправилна техника. Не само че по прицип не пречи, ами и стимулира разтежа. Има много теми по въпроса, ползвай търсачката.
Естествено! Щангистите защо мислиш са ниски?Щом си с тоя ръст, най-добре чакай да станеш на 18-20 год и едва тогава ходи на фитнес. Да не останеш дребен и после да съжаляваш.Щото възрастните не растат повече дори с милиметър.Колкото-толкова.Много добре,че питаш преди да си започналПървоначално написано от Nqmatakuv
![]()
Да!И на 20г се поглеждаш в огледалото и разбираш ,че си 150/50кг и се чудиш как да забързаш/забавиш метаболиозма.Ще дадеш луди пари за фет-бърнъри/креатини,но ефекта ще е нулев,защото вече организма се е приспособил.Бегай в Макдоналдс/дискотеката.Първоначално написано от redbul2
Първоначално написано от LifeFitness0
Много правилно казано.
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
По принцип стимулира разтежа но избягвай squat,millitary press защото прилагат натиск на кръста..
Добре половината казват стимулира др половина казват пречи...не знам на кои да вярвам..
Според мен не пречитренирам само с големи тежести и не съм се смалил
Нито съм спрял да ръста![]()
Има определени упражнения, тия като мечка и клекове с тежести които натоварват гърба и кръста, те набиват ако не правиш тях бъди спокоен.
абе стига сте плямпали глупости.Тва че вие неможете да правите правилно упражненията не означава ,че набиват! Аз клякам от 13 годишен смятай 3 години! Нито съм спрял да раста нито съм с гръбначно изкривяване или имам проблем с ръста! Клека е най-доброто упражнение! То подпомага синтезиране на хормони в човешкото тяло! Ако имате желание мога да ви обясня и защо!
По темата: НЕ ФИТНЕСА НЕ ПРЕЧИ НА РАСТЕЖА! РАЗБЕРЕТЕ ГО 1 ШИББАН ПЪТ ЗАВИНАГИ!
Ако видя още една такава тема за растежа или изкаване от типа на ''защо щангистите са ниски'' ще се разболея от птичи грип...
http://vbox7.com/play:392c45b4
My street fitness trailer^
Най-добре е да не ги прави..Има 999999999 упражнения,а той точно тези да прави..Ходи и дигай няма да останеш нисък,стимулира растежа просто избягвай squat/millitary press както казах..Да речем,че не пречат,но ако не правиш правилно упражнението растежа после ще ти е най-малкият проблем особенно като виждам,че си начинаещ 2 упражнения ги избегни,има толкова други.Първоначално написано от fatrat
Не пречи на растежа, стига да тренираш правилно
DownloadVirus мислиш ,че тези две упражнения пречат?Колко килограма ще сложи на щангата за тях?Особено на милитъри пресата?Сигурно само с лоста.Това са 2 базови упражнения,които помагат за растежа на краката/рамото(и не само).
fatrat, колко си висок ?
Еми примерно 60-70 килограма на squatПървоначално написано от LifeFitness0
На military press ще сложи 25-30 кила..
Ако ще да е само с щангата то просто ще види..Като иска да прави..Тука сме само хора,за който той нищо не знае и не виждам и за какво да им се доверява много..
22 Яну 2011 19:43Първоначално написано от fatrat
[quote author="fatrat" date="1295718233"]
На 16 съм 1.80[/quote]
Баси мутанта!
Баси мутанта![/quote]Първоначално написано от LifeFitness0
Е кво мутантско има в това ? Все едно има 3 ръце![]()
хахахаПървоначално написано от Myrth
![]()