.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Главоболие при минимално натоварване

забелязвам, че като се застоя пред компютъра гледам ТВ или нещо натоварващо ще ми се пръсне челото, както и при четенето в даскало...
    понякога много се изнервям, че само ме боли главата и то без причина нито мога да се съсредоточа нито нищо, но понякога съвсем го няма
    сигурно от очните проблеми, но е много гадно
    компютъра и четенето ми е ежедневие немога да се ограничавам, но ак осе наложи бих.
    при вас които имате очни проблеми главоболието постоянно ли е вие

седна да гледам някой филм пред пц-то или да цъкам нещо и след малко почва да ме боли направо мозъка много е гадно..
    ако ми коригират напълно диоптъра те са от сорта на 0,8 0,9 астигматизъм и малко късогледство дали ще спре да ме боли тъпата глава

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Питай очния ти лекар дали е нормално да те боли главата и съответно как да облекчиш проблема.Той сигурно ще ти препоръча да понамалиш стоенето пред компа и натоварването общо взето.. Аз нося очила,но не ме боли главата... Не всеки го мъчи главоболие от очните проблеми,но по-добре направи една консултация.Успех

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Питай очния ти лекар дали е нормално да те боли главата и съответно как да облекчиш проблема.Той сигурно ще ти препоръча да понамалиш стоенето пред компа и натоварването общо взето.. Аз нося очила,но не ме боли главата... Не всеки го мъчи главоболие от очните проблеми,но по-добре направи една консултация.Успех
    Съгласен съм. Можеш да си вземеш също очила за пред компютър

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    И при мен се случва ,като се зачета дълго време над някоя статия в интернет или като загледам някой дълъг филм,но не го отчитам като проблем.Получава се поради повишено напрежение в областта на очите.

Може да имаш проблеми с фронталния синус, синузит. Вземи си направление за УНГ и поискай да те прати на рентген.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си