- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да бъда с този,който обичам..или с този който ме обича ?!?
Отиди при бившия си кажи му че го обичаш и бъдете заедно : )
Спри да четеш Здрач и инвестирай парите си в по-качествена литература.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
чесно казано последната връзка която имах момчето наистина страшно много му пукаше за мен но някак си аз не бях толкова хлътнала по него. и рано или късно и ти ще стигнеш до същия извод че няма смисъл да си с някои след като не изпитваш чувства към него..
лично мнение аз така бих постъпила![]()
Първоначално написано от fenastz
![]()
![]()
![]()
ПТ. Изчакай още малко, за да видиш дали случайно няма да се влюбиш в това момче, ако не.. късай. Ех,.. много ми стана жал за него
Колкото до бившия, да, може би ти също имаш вина нещата да се развият така..
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
Всъщност, ако се замислиш, отговорът е много прост. Нищо не е толкова сложно, колкото понякога ни изглежда, затова е добре да имаш приятел(истинки), който би ти помогнал в такъв "конфузен" момент.. Всичко, което се иска, е да си ИСКРЕНА към всичко и всички.. към момечето, което няма никаква вина, че се е забъркало в тази ситуация, към бившия ти приятел и най-вече към себе си и към чувствата си.. Помисли дали наистина искаш това, което си мислиш, че искаш......
Ако искреността бъде "оръжието" ти в тази "битка", сигурна съм, че няма да има жертви.. Понеже и на сегашния ти приятел няма да му навреди, ако скъсате, дори напротив.
Не гледай на никого (+ себе си) като на жертва.
С този, който ме обича.. или с този, когото обичам....?" на този въпрос отговорът е лесен... ако настина точно така стоят нещата.. то по-добре да не бъдеш с никой от тях.
Хората правят живота толкова интересен... Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те измислили скуката....
There is no need to complicate
Какви грешки е правил бившия ти? Ако говориш за изневяра.. значи не му е пукало особено за теб. Няма смисъл да му се молиш и да страдаш за него, според мен. Остани още с настоящия си приятел, виж дали ще пламне искрата. Ако ли не - скъсай с него![]()
да,да и ако чувствата не са споделени.. да й срине самочувствието и да я съсипеПървоначално написано от christina98877
Към сегашния постъпваш подло. Дала си си време да видиш дали ще се получи - не се е получило. Следователно няма смисъл да му даваш още надежди. Разделете се. Без значение дали ще се върнеш при предишния, сегашният не заслужава това.
Мнението ти, че и на бившият ти, както на теб, му е кофти от раздялата, ми се струва наивно. Не сте си говорили, няма как да знаеш какво мисли той. Аз, а и някой друг във форума също няма как да знаем. Ако за раздялата ви не е имало основателна причина (примерно изневяра), може би трябва да опитате още веднъж. Но при разговора с него имай ясното съзнание, че може да бъдеш отхвърлена. А ако се случи обратното, по - добре за теб.![]()
според мен най-добре се раздели с новото момче - не мисля,че заслужава момиче, което не е напълно отдадено на връзката.
не се ли замисляш,че и за теб може да е по-добре да останеш за малко сама,а пък по нататък да се опиташ примерно да оправиш нещата с бившия?