- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ГАФОВЕ
Мисля че почти всеки от нас е имал някаква конфузна ситуация с гаджето ... нали се сещате? От онези, които направо те карат да потънеш в земята от срам.. Тааа питах се, дали искате да споделите тук, защото ми е много любопитно..(взех идеята от Cosmopolitan. Рубриката с признанията
)
Веднъж докато правехме секс я наръгах с нож във врата, но без да искам.
И почувства ли се удовлетворен? : )))) Зряла постъпка
Веднъж до като правихме секс в колата ми звънна тела,беше бившия...![]()
хах...ами то се случи с бившия ми...бяхме у тях и пиехме вино....но нещо започнахме да се гъделичкаме и паднахме от дована....бутнахме масата...виното се разля върху телефона ми, апарата ми... и върху мен ;д
малееее.. докато се ебехме с гаджето баща ми се прибра..![]()
![]()
оо и веднъж бях звъннала на бившата вместо на настоящата и и се обясних в любов.. беше жестока издънка..![]()
![]()
lesbo0 wordss.. ;ppp
Успех!Първоначално написано от kikatta
Вървим надолу по стълбите в един блок през лятото. Аз с едни чехлички, по къси гащички и вървя по-бавно и се опитвам да го настигна. Обаче стълбите мити и още мокри. И викам 'Чакай, дръж ме, че се хлъзгам, ще падна' и той 'Абе ще паднеш ... Хайде върви, че закъсняваме' и аз БУМ на стълбите по дупе. Той се върна, погледна ме и започна да се смее. А после гащите ми прозираха, защото бяха много тънки и мокри.![]()
Една вечер правим секс с приятеля ми в един познат. Него го нямаше в тях. Вихрим се ние, по маси, дивани и по едно време лампата се включва ... влиза дядото на момчето и вика 'Кои сте вие бе? Що тропате?' Първата ни реакция беше да се скрием под масата, при което аз не криех интимните си части, а лицето си, за да не ме познае. После дядото разправял, че приятеля ми бил там и имало едно голичко момиченце под масата.![]()
100% има и още, но не се сещам сега.
Първоначално написано от kremen4eto
Доста интересно особено последното.![]()
Я дайте още някое ,че стана интересно.
![]()
Преди месец с бившия ми правихме секс и баща му влезна много срам брахме тогава но сега като се сетя ми става доста смешно
Любовта не е да си намериш някой с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш
Ми незнам дали е гаф но доста се смяхмеМи значи аз бях си внушил, че тя ми изневерява с някой друг и почнах да я следя.Иии по едно време я виждам с едно момче седят в едно кафене и преди да седнат се прегърнаха което мене ме влуди.Седнаха те и почнаха сладко сладко да си говорят.И аз някакъв такъв бесен почвам да викам ти кво прайш със тоя и тем подобни и тя ми вика абе глупчо тва е брат ми и аз такъв се вцепених и направо незнаех какво да кажа.Иии след това се запознахме със брат и станахме много добри брачеди и до сега
![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !