.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: ГАФОВЕ

ГАФОВЕ

Мисля че почти всеки от нас е имал някаква конфузна ситуация с гаджето ... нали се сещате? От онези, които направо те карат да потънеш в земята от срам.. Тааа питах се, дали искате да споделите тук, защото ми е много любопитно.. (взех идеята от Cosmopolitan. Рубриката с признанията )

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Веднъж докато правехме секс я наръгах с нож във врата, но без да искам.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

И почувства ли се удовлетворен? : )))) Зряла постъпка

Супер фен
    Веднъж до като правихме секс в колата ми звънна тела,беше бившия...

хах...ами то се случи с бившия ми...бяхме у тях и пиехме вино....но нещо започнахме да се гъделичкаме и паднахме от дована....бутнахме масата...виното се разля върху телефона ми, апарата ми... и върху мен ;д

Град
    blagoevgrad
    малееее.. докато се ебехме с гаджето баща ми се прибра..
    оо и веднъж бях звъннала на бившата вместо на настоящата и и се обясних в любов.. беше жестока издънка..
    lesbo0 wordss.. ;ppp

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от kikatta
    малееее.. докато се ебехме с гаджето баща ми се прибра..
    оо и веднъж бях звъннала на бившата вместо на настоящата и и се обясних в любов.. беше жестока издънка..
    Успех!

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Счупих му вратата..

Вървим надолу по стълбите в един блок през лятото. Аз с едни чехлички, по къси гащички и вървя по-бавно и се опитвам да го настигна. Обаче стълбите мити и още мокри. И викам 'Чакай, дръж ме, че се хлъзгам, ще падна' и той 'Абе ще паднеш ... Хайде върви, че закъсняваме' и аз БУМ на стълбите по дупе. Той се върна, погледна ме и започна да се смее. А после гащите ми прозираха, защото бяха много тънки и мокри.

Една вечер правим секс с приятеля ми в един познат. Него го нямаше в тях. Вихрим се ние, по маси, дивани и по едно време лампата се включва ... влиза дядото на момчето и вика 'Кои сте вие бе? Що тропате?' Първата ни реакция беше да се скрием под масата, при което аз не криех интимните си части, а лицето си, за да не ме познае. После дядото разправял, че приятеля ми бил там и имало едно голичко момиченце под масата.

100% има и още, но не се сещам сега.

Супер фен Аватара на spopi
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Вървим надолу по стълбите в един блок през лятото. Аз с едни чехлички, по къси гащички и вървя по-бавно и се опитвам да го настигна. Обаче стълбите мити и още мокри. И викам 'Чакай, дръж ме, че се хлъзгам, ще падна' и той 'Абе ще паднеш ... Хайде върви, че закъсняваме' и аз БУМ на стълбите по дупе. Той се върна, погледна ме и започна да се смее. А после гащите ми прозираха, защото бяха много тънки и мокри.

Една вечер правим секс с приятеля ми в един познат. Него го нямаше в тях. Вихрим се ние, по маси, дивани и по едно време лампата се включва ... влиза дядото на момчето и вика 'Кои сте вие бе? Що тропате?' Първата ни реакция беше да се скрием под масата, при което аз не криех интимните си части, а лицето си, за да не ме познае. После дядото разправял, че приятеля ми бил там и имало едно голичко момиченце под масата.

100% има и още, но не се сещам сега.

Доста интересно особено последното. Я дайте още някое ,че стана интересно.

Град
    София
    Преди месец с бившия ми правихме секс и баща му влезна много срам брахме тогава но сега като се сетя ми става доста смешно
    Любовта не е да си намериш някой с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Ми незнам дали е гаф но доста се смяхме Ми значи аз бях си внушил, че тя ми изневерява с някой друг и почнах да я следя.Иии по едно време я виждам с едно момче седят в едно кафене и преди да седнат се прегърнаха което мене ме влуди.Седнаха те и почнаха сладко сладко да си говорят.И аз някакъв такъв бесен почвам да викам ти кво прайш със тоя и тем подобни и тя ми вика абе глупчо тва е брат ми и аз такъв се вцепених и направо незнаех какво да кажа.Иии след това се запознахме със брат и станахме много добри брачеди и до сега
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си