Здравейте! Бих искала да изкажете мнението си относно моят проблем...Ами ходех с едно момче около 8 месеца, през които доста пъти сме късали и доста пъти е правил големи грешки ,за които обаче съм му простила,но в повечето случаи нещата бързо се нареждаха.. Преди около 2 месеца обаче без никаква основателна причина започнахме да се караме за всичко,за всякакви дребни неща,които не бяха от значение...Това продължи около 2 седмици и един ден просто и на двамата не ни издържаха нервите и се скарахме много жестоко..може да прозвучи смешно, но дори не помня за какво точно се скарахме..поредната дребна глупост..но тази дребна глупост имаше фатален край..разделихме се... В същото време започнах да си пиша с едно момче по скайп ,излизах с него няколко пъти с мисълта че предишния ми приятел ще разбере и по този начин ще го подразня...(знам беше глупаво, но...тогава не се замислих)след около 2 седмици тръгнах с въпросното момче...да отначало имаше тръпка..може би защото беше нещо ново ,но много скоро разбрах каква грешка бях направила...Разбрах и че предишния ми приятел си е хванал нова приятелка ..не мога да ви опиша как се почуствах..И така аз продължавам да ходя с новия ми приятел,който между другото е много добро и свястно момче и всички казват че е много влюбен в мен,а и аз самата го виждам,проблема е там че не мога да спра да мисля и да обичам предишния ми приятел..мислех че с времето и с помощта на сегашния ми приятел ще го забравя,но просто не се получава...Не знам дали той ходи с това момиче за да ме дразни или наистина има чувства към нея...Не мога да ви опиша какво е чувството когато се засечем и той е с нея,а аз с него...чувствам се ужасно а виждам че и на него не му е приятно...Какво да направя...дали има смисъл да го потърся или трябва да оставя и него и сегашния ми приятел..да остана сама за малко...и как да кажа на приятеля си че съм била с него само за да го върна на бившия ми....Обичам го ,но не знам дали не е прекалено късно да се боря за него,за нас и за любовта ни....