.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Да бъда с този,който обичам..или с този който ме обича ?!?

Здравейте! Бих искала да изкажете мнението си относно моят проблем...Ами ходех с едно момче около 8 месеца, през които доста пъти сме късали и доста пъти е правил големи грешки ,за които обаче съм му простила,но в повечето случаи нещата бързо се нареждаха.. Преди около 2 месеца обаче без никаква основателна причина започнахме да се караме за всичко,за всякакви дребни неща,които не бяха от значение...Това продължи около 2 седмици и един ден просто и на двамата не ни издържаха нервите и се скарахме много жестоко..може да прозвучи смешно, но дори не помня за какво точно се скарахме..поредната дребна глупост..но тази дребна глупост имаше фатален край..разделихме се... В същото време започнах да си пиша с едно момче по скайп ,излизах с него няколко пъти с мисълта че предишния ми приятел ще разбере и по този начин ще го подразня...(знам беше глупаво, но...тогава не се замислих)след около 2 седмици тръгнах с въпросното момче...да отначало имаше тръпка..може би защото беше нещо ново ,но много скоро разбрах каква грешка бях направила...Разбрах и че предишния ми приятел си е хванал нова приятелка ..не мога да ви опиша как се почуствах..И така аз продължавам да ходя с новия ми приятел,който между другото е много добро и свястно момче и всички казват че е много влюбен в мен,а и аз самата го виждам,проблема е там че не мога да спра да мисля и да обичам предишния ми приятел..мислех че с времето и с помощта на сегашния ми приятел ще го забравя,но просто не се получава...Не знам дали той ходи с това момиче за да ме дразни или наистина има чувства към нея...Не мога да ви опиша какво е чувството когато се засечем и той е с нея,а аз с него...чувствам се ужасно а виждам че и на него не му е приятно...Какво да направя...дали има смисъл да го потърся или трябва да оставя и него и сегашния ми приятел..да остана сама за малко...и как да кажа на приятеля си че съм била с него само за да го върна на бившия ми....Обичам го ,но не знам дали не е прекалено късно да се боря за него,за нас и за любовта ни....

Град
    София
    Аз мисля,че за любовта никога не е късно.
    А това,което си направила със новият си приятел,е много подло.

Аз съм в същото положение... може би е по-добре да си дадеш малко верме преди да продължиш със сегашния или да се бориш за предишния..поживей си малко.Опитай се да изясниш за себе си с кого ще ти е по добре ,но доколкото разбирам от написаното ,ще ти е по добре със бившия щом толкова си се привързала ....

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bzzzgirl
    Аз съм в същото положение... може би е по-добре да си дадеш малко верме преди да продължиш със сегашния или да се бориш за предишния..поживей си малко.Опитай се да изясниш за себе си с кого ще ти е по добре ,но доколкото разбирам от написаното ,ще ти е по добре със бившия щом толкова си се привързала ....
    Аз пък не знам, ако почакаш прекалено много, дали няма да изгубиш любовта на бившия си приятел

Мега фен Аватара на Mi6inka
    според мен е по-добре да си сама в случая...поне да не лъжеш новото момче, защото каквото и да си говорим и той е доста прецакан... Пък и наистина след такова нещо, сякаш ако си сама ще успееш да си подредиш мислите по-добре... и другото, което е...понеже си личи, че ти си искаш стария, обичаш си го... признай си защо си си хванала ново гадже, рискувай...поне със сигурност ще знаеш, какво му е и на него ( на бившия ти)

Град
    Plowdiw .. [!]
    Щом сегашният ти приятел е влюбен в теб , ако го скъсаш не мислиш ли,че и той ще се чувства така както и ти в момента? Според мен не трябва да търсиш бившия си,при положение, че и той си има приятелка и може да изпитва нещо към нея. Ако ли не,чакай той да направи първата крачка,не оставяй да се мисли за велик , че не можеш да го забравиш.

Мега фен
    защо ти е да казваш на сегашния, че ходиш/ си ходила (ако го зарежеш) с него, само за да забравиш бившия? само ще го нараниш излишно. не си нито първата, нито последната, която прави подобно нещо и е по- добре да премълчиш този факт, без значение как решиш да действаш занапред.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от bybz
    Цитирай Първоначално написано от bzzzgirl
    Аз пък не знам, ако почакаш прекалено много, дали няма да изгубиш любовта на бившия си приятел

Любовта не се губи ако обичаш ИСТИНСКИ! ..
    ... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Нито едно от двете.

Ето точно това нещо страшно много ме дразни в повечето момичета на тази възраст. Не оценявате това, което имате. Щом новия ти приятел е луд по теб и сигурно е готов на всичко да е с теб, за какво по дяволите ти е бившия ти боклук?

Съжалявам, че го казвам така, но аз съм бил в същото положение, в което е новия ти приятел, и ми е било доста кофти когато ме заряза за да се върне при онзи който не я заслужава. Няма логика и честно казано не ви разбирам. И най-вероятно няма да ви разбера никога.

Обобщение: ако искаш да си щастлива, стой с този който те обича.
    Ако искаш да се заблуждаваш, че си щастлива, бегай при бившия.

Това е от мен. Умната!

Подкрепям goblin0306. Преди 2 години точно и аз бях в същото положение запознах се с едно момиче на един рожден ден и нещата потръгнаха, ходех с нея 2 месеца и понеже аз съм от влюбчивите момчета, много бързо се привързвам, може би щото съм зодия Риби или каквото и да е, за мен това е на първо място и съм готов наистина на всичко за гадже или за приятел. Всичко си вървеше много добре първия месец и половина, чувствах се много добре и при нея беше същото, но последните 2 седмици я забелязах че се държи странно, не искаше да излиза, не й се говореше. Помислих си че може да има някакви семейни проблеми или в училище проблеми и реших много много да не си навирам носа и да не я задушавам, а ако тя поиска ще ми каже доброволно. Все пак на сила хубост не става. Обаче това продължаваше 2 седмици, за този период сме се виждали само 2 пъти. Пратих и съобщение, че не може така да продължава ако има нещо да ми каже да дойде у нас и да говорим. На следващия ден тя дойде и ми обясни за какво става въпрос на дълго и на широко, същата ситуация както твоята. Почувствах се адски гадното, до тогава не ми се беше случвало такова нещо. Дори и момичетата да не вярвате момчетата също имат сърце и също ги боли, дори и да не го изразяват пишейки депресантски подписи по facebook, skype и подобни. В главата ми се въртеше само мисълта, защо момичтата са толкова гадни, защо все попадам на такива и има ли въобще свястно момиче. Точно както вие си ги мислите за момчетата.

Моят съвет е - дай на момчето шанс, щом се държи добре с тебе и щом те обича постарай се и ти, но ако мислиш само за бившия си нещата няма да станат.

И един съвет за момичетата, които си мислят че няма свестни момчета - има такива, дори те са около вас, но вие не ги забелязвате просто. Може да е ваш добър приятел, който да има чувства към вас, но вие го приемате просто като приятел. Там е целия проблем, че радара ви лови само "вражеските кораби" и се втурвате към тях. Най-гадното е да харесваш адски много едно момиче, а то да не те забелязва, а в същия момент да ти говори че си търсела свястно момче ... и ти увисваш, няма какво да направиш защото тя не те гледа по този начин, а кажиш ли й само ще станат по-неловки нещата.

Евала за коментара, все едно аз съм го написал

Супер фен Аватара на JDeel
    В любовта чашата се пълни баавно, но прелива много бурно и за неусетно кратко време. Когато чашата прелее, всичко се обръща на 180 градуса... винаги

Объркала си конците mishity3, но това си е една нормална често срещана глупава ситуация в която последният от любовния триъгълник съвсем скоро ще проплаче О не, всъщност е четириъгълник... тия младите гледай ги какво правят

То само като и видиш ника може да разбереш,че е лигаво лапе ,което не знае кво иска ;d

Re: Да бъда с този,който обичам..или с този който ме обича ?

Ох лапешка му работа
    Цитирай Първоначално написано от mishity3
    доста пъти сме късали и доста пъти е правил големи грешки ,за които обаче съм му простила,но в повечето случаи нещата бързо се нареждаха..
    Някога не си ли се замисляла, че проблема може да е в теб!?
    "Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    И как ще бъдеш с този, който обичаш, като не те обича? Хах, логика ;]

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Супер фен
    Голяма каша си забъркала, сега каквото и да правиш, ще има недоволни.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Мацко, седни си на дупето или си разбий чутурата!
    Честно.
    Такива 'любовни' въпроси като изстреляте... направо ми идва да скопя половината човечество, за да ви огранича популацията.

Срамота е да не можете да дефинирате собствените си чувства и същевременно да си играете с чуждите.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Най-добре ще е да си останеш сама.А за в бъдеще-никога не тръгвай с момче,към което не чувстваш нищо.Не тръгвай с друг,ако имаш чувства към бившия.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Най-добре ще е да си останеш сама.А за в бъдеще-никога не тръгвай с момче,към което не чувстваш нищо.Не тръгвай с друг,ако имаш чувства към бившия.

А тъй...сега хем тя не е щастлива, хем новия и приятел също не е ( или няма да бъде ) след като тя не изпитва чувства към него... На мнение съм, че не трябва да се започва нещо ново, щом още старото играе роля

Според мен трябва да дадеш шанс на сегашния ти приятел..Изчакай още месец и ако все още нямаш никви чувства към него - късай го.Наистина ми е жал за момчето , ама все пак насила нещата няма да станат..А относно бившия ти.. не се връщай при него дори той да те търси.Ако пак се съберете всичко ще бъде "ок"първите 1-2 седмици и след тфа отново ще почнете с караниците и сръдните..Няма смисъл.Аз на твое място бих останала сама за известно време за да си събера мислите в главата.

Град
    Пловдив

Re: Да бъда с този,който обичам..или с този който ме обича ?

Цитирай Първоначално написано от rand0m
    Ох лапешка му работа
    Цитирай Първоначално написано от mishity3
    доста пъти сме късали и доста пъти е правил големи грешки ,за които обаче съм му простила,но в повечето случаи нещата бързо се нареждаха..
    Някога не си ли се замисляла, че проблема може да е в теб!?
    За една връзка са нужни двама И винаги са виновни и двамата, друг е въпроса на кого вината е пряка и на кого коствена

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90

А тъй...сега хем тя не е щастлива, хем новия и приятел също не е ( или няма да бъде ) след като тя не изпитва чувства към него... На мнение съм, че не трябва да се започва нещо ново, щом още старото играе роля
    И аз съм на този принцип.Така е правилно и справедливо.

Град
    Хасково
    Дай си малко време
    Помисли какво искаш наистина
    И си постъпила гадно като си тръгнала с другото момче за да забравиш за бившия си

Град
    P.Trambesh
    Не е трябвало да бързаш да тръгваш с новия ,щом нямаш чувства към него.
    Магистрална минцуфайка спира варненска чайка,
    лафчета свежарски бута за една десятка, майка…

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си