- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- самота
Чувствам се много самотна,не съм имала нормална връзка не знам от кога,може би от много време или не съм имала изобщо.Искам някой да ме гушка,да ме гали,искам любов искам нежност,искам да знам знам че съм единствена за някого.Искам ласкиНе ми върви в любовта и тва е.Има едно момче което ме харесва,утре има РД и ме покани а аз няма да ида щото имам изпит и второ - не искам и ме е срам
.Може темата да ви се струва без смисъм просто исках да споделя
Ако харесваш това момче остави срамът и веднага отивай на рождения ден !
АКО РД-то е преди изпита -> ЗАРЕЖИ !
Ако е след изпита, защо не ?! Идеален начин да се поотпуснеш иии да се оттървеш от напрежението
Преди всичко гледай да си вземеш изпита !
++Първоначално написано от TheTiger
на рд-то си напий и ще забравиш за срама.
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Аз бих ти препоръчала да се хванеш за някое момче като удавник за сламка. Просто все отнякъде се почва,първо по-грознични и с времето като придобиваш самочувствие ще се отварят врати и за по-добри възможности. Направи се на супер печена и отиди на рд-то,за изпита и вечерта можеш да учиш![]()
Бъди по-отракана, заеби срама..и общувай повече с момчета
Ти на колко си ?
И аз искам много неща![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Много тъпо парче си..Първоначално написано от mmm_sweet
![]()
Забрави за срама.Какво по-хубаво от това-да си поканена на РД-то на любимото ти момче.Разкраси се и отиди.Не се оправдавай с изпит,който ще е през деня.
Както ти казаха,забрави срамът и заминавай на рд-то.
Така ще се опознаете.
Абе отивай на РД-то тва е , ако те е срам до никъде няма да стигнеш ,отпусни се и се забавлявай .![]()
![]()
Първоначално написано от mmm_sweet
![]()
![]()