Ще гледам на кратко да Ви кажа какво стана.Така с приятелката ми ходим от 2 години и 2 месеца.Преди 2 месеца аз се преместих в къщата си (искам самостоятелност) на 10 км разстояние сме.Започнах и работа и нямах много време за нея ... след работра си пишехме ,а през почивките ми идваше на гости.Последният път ,когато ми беше на гости получи смс от сорта " много те обичам чама те в къщи" те са съседи с въпросното момче ... някак си ме обеди ,че било шега и аз окей.Вчера правехме 2 год и 2 месеца и тя отиде на рождан ден на сестрата на момчето ,което и написа по - горният смс.Мен ми стана мн криво ,но нищо не казах и взех та се напих ... и звънкам в 2 през ноща говорихме околко 10 минути и после ,когато пак и звъннах каза стига си ме претеснявал.Може би греша ,но това нормално ли е ?
Понеже бях доста пиян и се скарахме казах и не ми шиши вече и тя каза ок ама да не забравиш какво си казал.
Изглеждаше ми много студена.
Искам някое съветче какво да правя ... в момента ми е много гадно така .... и според вас дали е направила нещо.
Благодаря за отделеното време.