- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- лезбитата
какво мислите за лезбитата .. как го приемате.. ??![]()
![]()
lesbo0 wordss.. ;ppp
Що за безсмислена тема ?![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
хах искам да знам какво мослите за нас... щото не секи го приема.. вв моето обкръжение секи го приема искам да вида другите какво мислят..![]()
![]()
lesbo0 wordss.. ;ppp
обичам ги![]()
Докато не познавах такива, не ги приемах. Но вече около мен има доста и не ми правят впечатление. Понякога обаче си мисля, че леСбийството е малко като мода. И са доста малко наистина хомосексуалсните момичета.
Edit: Да поясня само, че приемам секса момиче с момиче. Сериозната връзка не ми се струва пълноценна.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Нямам нищо против тях..
Всеки си има акъл в главата и щом е решил да бъде такъв - ние нямаме право да им се бъркаме..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
К'во да мисля?? Хора като хора .. имам такива приятелки даже ..
нищо против тях нямам!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не ми пречат. Дори са интересни хора...
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Накои хора не ги приемат защото са различни. Аз нямам нищо против, дори познавам такива момичета.
God is an idiot, I have DNA...
хах радвам се че тка ни приемате..![]()
![]()
![]()
lesbo0 wordss.. ;ppp
Не ми пречат... но някакви кифли в седми клас, айде моля ви се... в клас има две такива, където хем се мляскат по коридорите двечките, хем пък ходят да се натискат на някви пъпчиви метали![]()
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
+1.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
И аз мисля такаПървоначално написано от goblin0306
![]()
не мисля ,че се приемат като нещо нормално ,90% от тези които са писали ,че ги приемат ,като видят гей двойка на улицата да се целува ще има да ги псуват,коментират и т.н. .имам хомосексуални приятели и нямам против ,даже съм "за" да узаконяват браковете им !
love is gone!
НЕ.Аз няма да ги коментирам и псувам.Първоначално написано от marti93
Всеки си има право на личен избор.
Тяхно право.
Мен лично са ми много гнусни ..Но това си е мое лично мнение, и нямам нищо против тях стига да не се мляскат по публични места щото ще ми се догади ..
Иначе както казах ^^ нямам нищо против тях .. ;]
Всяко лято има своята история . . . < 3
Ако е между гейове ,ще ми се повдигне и мразя гейовете,но лезбийки не ме бъркат няма лошо!![]()
Магистрална минцуфайка спира варненска чайка,
лафчета свежарски бута за една десятка, майка…
+1 ;]Първоначално написано от vampire_girl_
Всяко лято има своята история . . . < 3