- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- лезбитата
то все едно момиче и момче да не се мляскат .. с това да не се мляскат на публични места имаш предвид само кага са сами ли??? че то ако на някои пречим никои не го кара да ни гледа.. поне аз тка мисля защото публичните места са примерно кафетата и дискотеките и много други но по твоита логика значи нетребва да правин нищо за да не ви е гнусно на вас.. ??Първоначално написано от FernandoTorresIkerCasilla
![]()
![]()
![]()
lesbo0 wordss.. ;ppp
Емиии не ми пречат...все тая....btw познавам две![]()
![]()
![]()
![]()
неутрален, но клоня към против ... всеки е дошъл на тоя свят с пола си, нямаме възможността да си избираме самиимаш пишка .. вкарваш я там, където трябва
+1Първоначално написано от TranceMusic
![]()
Не става дума за пола, а за сексуалната ориентация. Всъщност не всеки е "дошъл на тоя свят" с тази, която избира [или му се налага] по-късно. Аз съм на мнение, че хетеросексуален в среда на хомосексуални, ще промени ориентацията си несъзнателно. Или така да се изразя ако едно бебе вижда майка си да се целува с друга жена през неосъзнатата част от живота си, то ще възприеме нейното поведение и ще го повтори. Все още никой не може да твърди със сигурност с каква ориентация се раждат хората и дали тя може да се променя с годините. Но ако е както казваш ти - че "нямаме възможността да си избираме сами", още по-лошо, защото ти отхвърляш хора, които са създадени от природата хомосексуални.Първоначално написано от LabilnaPsihika
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
стига да не се налага да ги гледам, съм абсолютно окей и с гейове, и с лесбийки и тн ;д
REGGAE BOOM <3
Хич не ми пречат, дори се радвам.:P
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
Стига да изглеждат наистина като момичета, а не да са някакви неподдържани, нямам нищо против тях.
Животът е адът описан в Библията!
Ами примерно си отидете по къщите щото на повечето не им е приятно .. А и лесбийките не са често явление, за това няма как да не ви гледат .. Баси модата да се мляскат и обарват момичета на обществени места! Ужас! Направете си 1 обществен клуб бе! Бахти искаш мнение - Ето ти го ! ^ То като си искала да ти казват само 'Нямам нищо против тях, приятни са ми' да не си пускала тема, щот' има хора с различни интереси, и мнения! ;]Първоначално написано от kikatta
Всяко лято има своята история . . . < 3
На мен лично не ми пречат , каквато и да е сексуалността им все пак са хора и то много готини и забавни , приемам ги и нямам нищо против тях![]()
![]()
![]()
Ами примерно си отидете по къщите щото на повечето не им е приятно .. А и лесбийките не са често явление, за това няма как да не ви гледат .. Баси модата да се мляскат и обарват момичета на обществени места! Ужас! Направете си 1 обществен клуб бе! Бахти искаш мнение - Ето ти го ! ^ То като си искала да ти казват само 'Нямам нищо против тях, приятни са ми' да не си пускала тема, щот' има хора с различни интереси, и мнения! ;][/quote] 0okk нямам нищо против мнението ти.. всеки си има мнение и го изразява.. не съм очаквала нищо просто исках да вида какво мислите за нас..![]()
![]()
lesbo0 wordss.. ;ppp
0okk нямам нищо против мнението ти.. всеки си има мнение и го изразява.. не съм очаквала нищо просто исках да вида какво мислите за нас..Първоначално написано от kikatta
![]()
[/quote]
Ок, а и ако не си забелязала, казах че нямам нищо против вас, стига да не се правите на много интересни, и да се целувате нарочно на улиците за едното 'Виж ме колко съм Велика!'.;]
Всяко лято има своята история . . . < 3
Нямам нищо против тях, защото причината поради която аз съм хетеросексуална, е същата поради която и те са хомосексуални. Това каква ще бъде ориентацията на мозъка на едно бебе се определя още от 6 до 8 седмица бременност.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Хора като хора, те сами си избират как да живеят.![]()
Харесвам ги, защо не.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Нямам против тях, стига да не ми се месят в личното пространство. За гейовете ми е малко по-различно мнението.
Welcome to the Jungle...
Не ми пречи но нямам конкретно мнение по въпроса.Може би защото не познавам се още такива хора.![]()
Ок, а и ако не си забелязала, казах че нямам нищо против вас, стига да не се правите на много интересни, и да се целувате нарочно на улиците за едното 'Виж ме колко съм Велика!'.Първоначално написано от FernandoTorresIkerCasilla
;][/quote]
хах тва не го прават лезбитата като мене а го прават тея дет се имат за много велики и се прават на големата работа .. оо и не са лезбита а даже и те незнаят какво са.. ;pp повечето лезбита се крият за това не виждате мн по улицата.. ;pp![]()
lesbo0 wordss.. ;ppp
Стига да не НИ нарушават нормите - никви проблеми.
И под това имам предвид да се съобразяват с нормите и морала на хетеросексуалните хора. На въпроса защо - защото хетеросексуалните са мнозинството. Ако искате наречете го дискриминация - все тая.
И тъй![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Тая тема е яко фейк и без да я чета.
По принцип не ми пречат , но бях видяла едни в едно кафе да се натискат и целуват супер разгорещено. Ей тва вече ми е някак прекалено.При това бяха на не повече от 15 години.
По-то4но не може да бъде казано!!!Първоначално написано от katericArofl
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
хора като хора ;dd имам една приятелка,която уж се мисли за такава![]()
Т'ва в 90% от случаите е поза, защото е модерно. Малко са жените, които наистина са влюбени в човек от своя пол. Извадете си ръцете от гащите и
ще видите, че не всичко е шпакли и вибратори. Аз лично съм за любови между всякакви хора, стига да не се парадира с т'ва с цел да се правиш на интересен.