Въпросът ми е: как да накарам някои, който си мисли, че съм му в ръцете (така да се изразя) или мисли, че всичко зависи от него и аз винаги се съгласявам с неговото мнение, същност не е така.. Искам аз да съм тази, от която зависи вразката и всичко останало.Не искам да си мисли, че може да прави каквото си иска с мен.. искам и аз да покажа характер най-накрая.А и вярно ли е това, момчета, че ако не показваш чувствата си толкова много, събуждаш интереса?Ако си с някой и този някой от много време не ти е казвал, че те обича найстина ли е така? Знам,че някой хора не казват постоянно на половинките си, че ги обичат, а го доказват.Но човек как да прецени дали го обичат като не се вижда с човекът до себе си много често?И как се справяте с ревността, ако връзката ви е връзка от разстояние?Според мен постоянното званене и писане на смс-и: "обичам те, липсваш ми " не е решение, а по-скоро начин да накараш човекът, с който си да направи нещо непростимо ? Има много въпроси, на които самата аз не мога да си отговоря.Въпроси, които се появяват в главата ми и аз не знам защо не мога да си отговоря сама на тях...Напоследък не знам какво ми става, не мога да опиша и как се чувствам...