.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Лицето ми..

Здравейте.. : ))
    Значи.. напоследък съм забелязала, че като излезна от банята примерно и лицето ми е някакво страшно сухо, стават лишеи.. направо отвратително.. ии.. от време на време се бели, някво много странно..
    Някакви съвети кво да правя ?
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Пробвай да се мажеш с хидратиращ крем.

мда ... вземи си хидратиращ крем аз имах на БИЛКА или БЕЛЕА ще те излъжа ии съм страшно доволна !!! ще ти се оправи за около 3-4 дена нооо постоянно ползване трябва :P

Ами, аз бях правила някакви опити с някакви кремове, но дали бяха хидратиращи..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Това е от зимата и също от топлата вода в банята, аможе и от шампоана, който ти пада и ла лицето.Кожата ти става суха и се бели...И на мен ми се е случвало и в такива случаи трябва да се маже лицето с хидратиращ крем за суха и чувствителна кожа.Има на различни марки, купи си, мажи се и всичко ще е наред с кожата ти

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Това е от зимата и също от топлата вода в банята, аможе и от шампоана, който ти пада и ла лицето.Кожата ти става суха и се бели...И на мен ми се е случвало и в такива случаи трябва да се маже лицето с хидратиращ крем за суха и чувствителна кожа.Има на различни марки, купи си, мажи се и всичко ще е наред с кожата ти
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си