- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- срам ме е :[
Здравейте на 17 години съм и честно да ви кажа не ми върви с момичетата. Излизам с приятели на кафе , ходя на там на сам .... обаче много не ми върви с момичетата , искам да си намеря някоя сериозна приятелка обаче ме е много срам вмисал когато си харесам някое момиче просто не знам как да започна да я заговарям и да и покажа че я харесвам за това ако може предложете нещо.
Не търси любовта, тя сама ще си дойде. Просто бъди себе си.
"Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."
Надявам се да е така ще гледам да не се притеснявам толкова и да карам малко по смело , преди година едно момиче ме харесваше и направи много тъпо че ми предложи да станем гаджета през нейна приятелка и аз отказах защото не мисля че това е начина,дори и в момента да съжелявам че съм и отказал,понякога си мисля че немога да си намеря гадже заради компютара защото обичам да играя на игри и да се занимавам с разни програми с момчета от нашия клас , макар и да искам да оставя игрите и да се забавлявам повече понякога ми доскучава и пак ги играя (много лош навик) , не знам просто как да си хвана гадже а доста искам защото се чуствам понякога самотен.
Всеки има моменти, когато се чувства самотен. Когато прекарваш много време на компютъра се затваряш в себе си и затова не си свикнал да флиртуваш много. Разнообрази ежедневието си и излизай повече.
"Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."
В предишната тема беше на 17.. сега си на 16. Е да малко хора знаят на колко години са![]()
Never give up, it's such a wonderful life
Първоначално написано от Kristyyy
Много забавно, просто от бързината съм объркал числата.
не очаквай днес да се запознаете и утре вече да сте гаджета. Като си харесаш момиче, покажи й го по твоя начин- дали ще си по- внимателен, или ще я забавляваш- покажи положителните си качества пред нея.
always late but worth the wait!
Тръгни с такава дето не харесваш. Няма да те е срам!
Животът ти,не се свежда до компютърът ти.
Промени се.
Стани по-общителен..
С една думa,сваляч.
Нормално е да се забавляваш с компютърни игри. Но когато ти стане скучно, може да надъхаш няколко приятелчета и да излете да играете футбол/баскетбол/ да отидете на някой як филм. Смисъл не всеки път като ти доскучае да се обръщаш към компаА относно момичета - няма ли красиви в даскало ? Може да се запознаеш с някоя на 15-16. Постепенно ще свикнеш и няма да те е срам (:
който го е срам остава на чайки :Д
хората са го казали - който търси, намира. ако не опиташ няма как да стане. пък и дори да те отрежат - не губиш нищо.
REGGAE BOOM <3
Стой си на задника, щом те е срам.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Няма срамно брат, запознавай се да не ти пука, в това е тайната да не ти пука от нищо.Прави си кефа!![]()
Магистрална минцуфайка спира варненска чайка,
лафчета свежарски бута за една десятка, майка…