.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

срам ме е :[

Здравейте на 17 години съм и честно да ви кажа не ми върви с момичетата. Излизам с приятели на кафе , ходя на там на сам .... обаче много не ми върви с момичетата , искам да си намеря някоя сериозна приятелка обаче ме е много срам вмисал когато си харесам някое момиче просто не знам как да започна да я заговарям и да и покажа че я харесвам за това ако може предложете нещо.

Не търси любовта, тя сама ще си дойде. Просто бъди себе си.
    "Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."

Надявам се да е така ще гледам да не се притеснявам толкова и да карам малко по смело , преди година едно момиче ме харесваше и направи много тъпо че ми предложи да станем гаджета през нейна приятелка и аз отказах защото не мисля че това е начина,дори и в момента да съжелявам че съм и отказал,понякога си мисля че немога да си намеря гадже заради компютара защото обичам да играя на игри и да се занимавам с разни програми с момчета от нашия клас , макар и да искам да оставя игрите и да се забавлявам повече понякога ми доскучава и пак ги играя (много лош навик) , не знам просто как да си хвана гадже а доста искам защото се чуствам понякога самотен.

Всеки има моменти, когато се чувства самотен. Когато прекарваш много време на компютъра се затваряш в себе си и затова не си свикнал да флиртуваш много. Разнообрази ежедневието си и излизай повече.
    "Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."

В предишната тема беше на 17.. сега си на 16. Е да малко хора знаят на колко години са
    Never give up, it's such a wonderful life

Цитирай Първоначално написано от Kristyyy
    В предишната тема беше на 17.. сега си на 16. Е да малко хора знаят на колко години са

Много забавно , просто от бързината съм объркал числата.

Member Аватара на illusion1993
    Град
    Burgas
    Не си сам и аз нямам гадже

Супер фен Аватара на scrooper
    не очаквай днес да се запознаете и утре вече да сте гаджета. Като си харесаш момиче, покажи й го по твоя начин- дали ще си по- внимателен, или ще я забавляваш- покажи положителните си качества пред нея.
    always late but worth the wait!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Тръгни с такава дето не харесваш. Няма да те е срам!

Град
    София
    Животът ти,не се свежда до компютърът ти.
    Промени се.
    Стани по-общителен..
    С една думa,сваляч.

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Нормално е да се забавляваш с компютърни игри. Но когато ти стане скучно, може да надъхаш няколко приятелчета и да излете да играете футбол/баскетбол/ да отидете на някой як филм. Смисъл не всеки път като ти доскучае да се обръщаш към компа А относно момичета - няма ли красиви в даскало ? Може да се запознаеш с някоя на 15-16. Постепенно ще свикнеш и няма да те е срам (:

който го е срам остава на чайки :Д
    хората са го казали - който търси, намира. ако не опиташ няма как да стане. пък и дори да те отрежат - не губиш нищо.
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не прибързвай.

Супер фен
    Стой си на задника, щом те е срам.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Град
    P.Trambesh
    Няма срамно брат, запознавай се да не ти пука, в това е тайната да не ти пука от нищо.Прави си кефа!
    Магистрална минцуфайка спира варненска чайка,
    лафчета свежарски бута за една десятка, майка…

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си