- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Щастието
Чудите са само кого как да обидите. Това, че момичето има голяма част от нещата, които иска, не я прави разглезена. Просто спрете да карате хората да се чувстват зле!
За мен щастието е заангажираността, така да се изразя. Обичам цял ден да търча по задачи, да се прибера и да знам, че имам точно 2 часа за да си науча. Да отида на училище и вечерта да се прибера скапана в нас и да имам сили само да си легна. Така се чувствам пълноценна. Също понякога си мисля, че еднообразието на живота ме съсипва. Обичам да сменя града [ако ще за 10 дена да е], да не виждам хората, които попринцип са около мен, да се запозная с нови. И там също графикът ми да е разпределен. Но наистина само един път съм се чувствама абсолютно щастлива и цялата ми вселена беше перфектно подредена и аз се чувствах точно на мястото си. Бяхме се прегърнали с момчето, която толкова много харесвах тогава и цяла вечер прекарахме така.
Чувствам се щастлива на периоди. В момента не се чувствам щаслива, но след 4 часа ще съм. Защото отново отивам по задачи. Онзи ден бях много щастлива цял ден бях с малката си сестра и й угаждах и много си говорихме. Отвреме-навреме отделям един ден за нея и този ден минава страхотно!
А ти си направи разнообразие, ще се почувстваш много по-добре.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.