.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Подарък за 18-тия рожден ден на гаджето ми

Тази година гаджето ми стана на 18.Заедно сме близо 2 години.Като дори имаме планове за бъдещето.Реших да му купя акустична китара, но не съм сигурна как би реагирал на подаръка.Китарата е хубава обаче понеже е скъпа той може да се почувства неудобно или нещо подобно.А дори да не се почувства така според вас добър подарък ли е?Знам че е малко тъпа тема, но имам нужда да чуя малко чуждо мнение.Благодаря много на тези, които ми помогнат.

Мега фен
    ти си знаеш от какво се интересува. сама можеш да си отговориш на въпроса.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Просто исках да чуя от мъжка гледна точка мнение.

Мега фен
    няма значение от гледната точка- мъжка или женска. ако приятелят ти се интересува от музика, много ще му хареса подаръка.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    А колко ще е сладко, ако му подариш плюшена възглавничка с ваша снимка!

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Еми според мене е добра идея , ако обича да свири и примерно не може да си позволи добра китара . Но все пак ти си знаеш най-добре .

Еми чичо му му даде за малко неговата китара, която е супер зле.Някакви хора мислели да я изхвърлят и му я дали.Класическа е струните и са зле, звука също и там клучовете някъде ги нямало.Обаче той много се е зарибил и се мъчи на нея.И затова реших да му зема нещо такова.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Действай!
    Някой ден ще имаш честта да ти изсвири някоя твоя любима песен, препявайки под балкона ти..

Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa
    аз викам направо един юрган да му подари, май ще е по-сладко а ?

он: Т'ва с китарата е супер идея ! Според мен много ще се зарадва на този подарък.

Само като прочетох заглавието и веднага се сетих, че аз бих умрел от кеф ако ми продарят китарата на мечтите ми Тъй като аз свиря на китара, по-скоро на електрическа, просто бих умрял от кеф ако някой ми купи нова и по-добра.

Ако наистина обича да свири, лично аз бих ти препоръчал да му купиш електрическа, а не акустична. Електрическата китара, ако не й включиш ефектите, звучи като акустичната. Има само един минус, тоест ако не я включиш към усилвател, ще се чува едва едва звука й. Но всичко останало е плюс. Много по-удобна е, много по-практична, и естествено МНОГО по-яка.

С 2 думи, ако обича да свири, купи му електрическа китара!!! Това е най, ама най-добрия подарък който можеш да му направиш! (Купи му акустична, само ако не харесва електрически или ако нямаш пари за ел.китара + усилвател. Има стартови пакети за около 300лв, които включват китара, усилвател, кабели, тунер и тн.)

Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa
    Момичето поиска мъжка гледна точка.
    Това е все едно да подариш ново окачване на жена.
    Според мен (мъжко мнение) китарата е по-хубав подарък, или просто защото аз самия свиря

Аве знам аз че е хубаво да му зема електрическа, а той беше казал че ги харесва ама колкото и да се напъна няма как да събера толкова пари . Иначе той до ся е дрънкал само на боклука от вуйчо си и то това е от близо месец и се е зарибил.Аз ще му подаря по-хубава акустична китара.Да се учи на нещо малко по-добро, а пак след няколко години може и електрическа да му зема.За ся дано се зарадва и на тая.Той и не подозира де.Заблудила съм го и май очаква бейзболна бухалка

Колкото до възглавничката със снимките.. според мене тези неща се подаряват по- скоро на момиче.Много повече би се зарадвал на китарата сякаш.Тая въглавничка най- много бой да ям с нея.

Мега фен
    Град
    <3
    Абе по добре да те удари с възглавница,от колкото да ти удари една китара в главата...

и все пак вземи китарата <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Споко, щом обича да свири, значи и на акустичната ще се зарадва.
    Ех, ако всички жени да бяха такива жена като тебе хахахаха

Айде, успех

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не виждам причина да се колебаеш. Взимаш му подарък, който определено ще го зарадва и най-важното - съобразила си се с неговите интереси. Нормално е да му стане леко неудобно от сумата, която си изхарчила за него, но ти гарантирам, че еуфорията от подаръка ще заличи всяко притеснение.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си