- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо Господи ми изпрати тази несподелена любов ?
zashto tova koeto iskam s cqloto si surce se slu4va na neq ... zashto tova za koeto az me4taq az kopneq az istinki jelaq da mi se slu4i se slu4va na neq ???? ...toi q obicha i shte produljava da q obicha..i dvamata shte sa mnogo shtastlivi i sa mnogo shtastlivи ....no zashto az ne sam shtastliva .. zashto az produljawam da sam neshtastna ????? zashto go obicham kato znam 4e e s druga ?? gospodi kakvo oshte shte mi se slu4i..kakvi izpitaniq oshte shte mi prati6 ne mi ostanah nikakvi sili za nishto ? kakvo da napravq ? zashto mi izprati tazi NESPODELENA lubov ... po-losho ot tova nakude ????? kakvo oshte shte razbera ? kakvo oshte shte se slu4i ? tolkova li sam slina za da izpitam vsi4ko tova ? koga az shte namerq shtastieto si ?...kazvam si da ne pla4a a sulzite mi se sti4at kazvam si da go zabrawq a surceto mi o6te trupne po nego...kakvo da napravq za da spra da go obicham ? kakvo da napravq za da se usmihne shtastieto i na men??/ kaji mi gospodi ? zashto me nakazvash po tozi na4in? s kakvo sam go zaslujila ? kakvo sam napravila za da izturpq tolkova gadni neshta ?..sus kakvo sam zaslujila da sam neshtastna??? zashto gospodi ?? shte buda li shtastliva nqkoga
Случва ти се,защото не пишеш на кирилица,опитай![]()
A men has only one lifetime,but HISTORY can remember you forever..
Подкрепям..!Първоначално написано от DaVinciCode
А защо не си щастлива никой не може да ти каже ... Съдба..!!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
+1.Първоначално написано от nepowtorima
![]()
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
Не си щастлива, защото не искаш да си. Стегни се, започни да излизаш, да заглеждаш други момчета. Не е единствен, забрави го.
Животът е адът описан в Библията!
Защото не търсиш на правилното място.
Пробвай на друго място.