- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Метъл магазин в София
Къде в София има хубав метъл магазин?Търся си тениска на Металика и може би плакат.Разбира се да е хубав и да има избор.
ПП:Гледах в интернет,но информоцията е на 3-4години и не знам дали е актуална.
за мен най-доброто място е ОЧЗ, старото на Три Уши и новото до Докторската градинка, Бисо е голям пичага, питаш и всичко ти намира, а другото, което знам е Metalheaven на Раковска (: ?!?
veni, vermini, vomini
Новото не знам колко ново е, но в старото сигурно има. Спациално тениски на Металика има на много места. В гореизброените магазини не съм ходила, но в На тъмно съм виждала. Тук сега трябва да се включи някой с репликата за На Тъмно;Д
Не разбра ли, че Горгорот е новата Металика?
Затова е и лозунгът "Хайде да се видим на по Горгорот! Мъжеееееееете знаят защо"
А ако все пак ще ходиш до ОЧЗ - то на Три Уши предупреждавам, че входът наистина е на майната си и първият път като го търсех обикалях пресечките половин час... Т'ва все пак съм аз де, но мисля, че и нормален човек би се затруднил.
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Наистина, тениски на Металика се намират, почти навсякъде, а аз ти бих препоръчал старото, което е на ул.Три уши 3, по-добре заредено е, а и само заради Бисо, който е в него, си заслужава да се отиде (: ?!?Първоначално написано от LifeFitness0
veni, vermini, vomini
Уинстън, замълчи! Човекът ще го намери веднага.
Не ходи в Хел Хорс ...няма кой знае колко по-различни неща от останалите метъл магазини.Аз имам няколко анурака от Тангра на улица Узунджовска.Иначе...Метъл Хевън всеки го знае.
Бе ОЧЗ навярно както казаха е най-добре.![]()
Телетъбис. Птицечовка. Кърмит дъ фрог. Мечока Балу. Тинки Уинки. Бухта. Роналд Макдоналд. Костенурка нинджа. Дипси. Донатело. Пикачу. Рафики.Първоначално написано от shadow4e
Ай рест май кейс.
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Металика, особено на тениски, са много реър артикули. Предлагам да потърсиш някой по-ъндърграунд форум и да попиташ там - ние не сме компетентни!
активизъм/превенция; писане; музика
+ кафяво.Първоначално написано от manliftingbanner
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Новото ОЧЗ го затвориха
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WFb3N4SRqp8[/youtube]
Поздрав за автора на темата.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
ОЧЗ на улица Три уши №3.
Най-лесно казано това е където на ПЪРВАТА спирка на трамвай 5-ца (не последната на Съдебната палата, а като направи малката врътка), има едно от тея по-старите Бюра за абонаментни карти и билети. Там има една малка пресечка, в която можеш да влезеш, точно до това бюро. Влиташ, ходиш само напред и ще видиш една решетчеста врата. Т'ва е.
Хелхорс е скръб, продавачът - не го коментирам. В Тангра въобще да не говоря какво е положението, а в Метъл Хевън е прекалено скъпо. ОЧЗ ти е най-добрия избор за Металицца...или На Тъмно.
www.natamno.com Най-добрия магазин..не само за метъл,но главно за това.Имат и пиърсинг студио ,а дори наскоро ремонтираха магазина и в момента е по голям отпреди.От там си взимам всичко което ми е нужно..,но най-вече шипчета(обица) и така магазинът се намира на ул Иван Вазов(2,3-та пряка на бул Васил Левски като тръгнеш от СУ към НДК)
Нов човек съм
Пиърсинг студио, човек...Само 'дето будка за вестници и ресторантче нямат.Първоначално написано от Xanibal
"На тъмно" са абсолютни смешници, даже реклама не могат да си направят като бели хора.
Най-лошото нещо на Метъла, са метълите, тва са баси пропадналите долнища, жалко, че няма повече като тях (: ?!?Първоначално написано от praseto
veni, vermini, vomini
Mate, you ain't buzzin.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
пробвай У железарията,там ще намериш метал
Темата бше за магазин и се изчерпа с първите 5-6мнения.Каква музика слушам си е лично мое мнение.А за това ,че е тъп и клиширан можем да поспорим малко.![]()
Повечето метъли миришат - факт.
Някои метълки са меги яки - факт.
Глем метъла е супер противното нещо - факт!
ОЧЗ го намерих от първия път, когато го търсих. Племенничката ми влезе вътре и след 15 секунди излезе силно наплшена от обитатели на магазина.![]()
...
Аз не съм много навътре в нещата.По облеклото ми не си личи ,че слушам такава музика.Просто ми харесва стила и реших да си купя 1 тениска.![]()
това те отличава от поредния позьор, радвай сеПървоначално написано от LifeFitness0