.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Цитирай Първоначално написано от sword
    Цитирай Първоначално написано от LifeFitness0
    По облеклото ми не си личи ,че слушам такава музика.
    това те отличава от поредния позьор, радвай се
    Аз по принцип не харесвам ярко изразеният метълски стил и не смятам да ходя с тези тениска на публични места,защото не ми отива на другите дрехи.

И все пак намерих отговор на въпроса,за което благодаря!

Фен Аватара на chombak
    Град
    in the dark side
    Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    Повечето метъли миришат - факт.
    Някои метълки са меги яки - факт.
    Глем метъла е супер противното нещо - факт!

ОЧЗ го намерих от първия път, когато го търсих. Племенничката ми влезе вътре и след 15 секунди излезе силно наплшена от обитатели на магазина.

така..видях че темата е стара но искам да опровергая 'факта' че повечето метъли миришат... много ми е интересно, почти всичките ми приятели слушат метъл, ходят с кубинки и тениски на групи...и никои от тях не мирише!!! КЪПЕМ СЕ !! аа да, глем метъла наистина е супер гадно нещо...

^^ 40 градуса жега, кубинки и черни дълги дрехи.. късмет да не миришат

ае, да не се почва пак... има миризливи метъли, миризливи чалгари, миризливи рапета, миризливи хаусъри... то си е до човека, а не до субкултурата.

но по концерти наистина ми е идело да повърна в най-близкия храст от миризмата на някои индивиди
    Bring your love,baby, I can bring my shame
    Bring the drugs,baby I can bring my pain

Цитирай Първоначално написано от chombak
    така..видях че темата е стара но искам да опровергая 'факта' че повечето метъли миришат... много ми е интересно, почти всичките ми приятели слушат метъл, ходят с кубинки и тениски на групи...и никои от тях не мирише!!! КЪПЕМ СЕ !! аа да, глем метъла наистина е супер гадно нещо...
    Свикнали сте си на миризмата просто

А щом се къпете - не сте TRVE метъли. Срамота!
    ...

Търся различни неща на Black Veil Brides (гривни,тениски и т.н).Някой знае ли магазин в София,където мога да ги открия?

Аз лично предпочитам На Тъмно - има разнообразие от стоки, и богат избор тениски с групи. Днес бях там и си накупувах тениски.

Цитирай Първоначално написано от mihaela.atanasova.129 Виж мнението
    Търся различни неща на Black Veil Brides (гривни,тениски и т.н).Някой знае ли магазин в София,където мога да ги открия?
    А преди няколко месеца от На Тъмно си купих тази тениска: http://www.metalheaven.bg/sites/defa.../10_ttss_0.png

Препоръчвам ти Илиенци там има две сергии обаче отиди на тая където продавачът е мъж защото на другата сергия продава жена а тя и хал хабер си няма представа от метъл групи. Питах я дали има тениска на Кенибъл Корпс тя вика че нямала много и знае кои са те.... Иначе от илиенци си купих тази тениска казах на човека дали има и той веднага ми показа какви има на Кенибъл Корпс http://bestrocktshirts.com/site/inde...d=764&Itemid=4

Мега фен Аватара на skatew
    бахти гнусните
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    М да бе, ама ОЧЗ - то, доколкото си спомням, го затвориха. Метъл Хевън или оня бардак На Тъмно, даже ако си студент си извади isic карта и от последния можеш да ползваш 10% намаления на стоките.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен Аватара на fanton1
    какво ви пречи чак толкова много метъла че като питам някой (няма значение кой ) веднага почва да го оплува
    кажете с какво ви пречи метъла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си