.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Повече от фен

Стегнто дупе

Четох в един друг форум едно мнение за един лесен начин за постигнане на стегнато дупе. Жената беше обяснила, че всичко което е необходимо да правим е да стягаме седалищните си мускули и да ги задържаме по 3-4 минути и да отпускаме.Тази процедура да се прави по няколко пъти дневно може и в седнало положения.Въобще когато се сетите. Вие какво мислите по въпроса и ако някой го прави има ли изобщо ефект, защото на мен лично не ми се вярва много.

не ми се вярва...а и как цели 4 мин. ще седиш със стегнато дупе не не знам...

Голям фен Аватара на akinom
    x 10sec.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Голям фен Аватара на LaffyTaffy
    по 3-4 минути като стягаш, задържаш и отпускаш, не просто да седиш със стегнато дупе 4 мин. Може и да действа не знам..

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    ами аз си мисля, че примерно, ако ти е стегнато дупето, просто да си го поддържаш :P :P
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Глупости.

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Град
    Горноо Нанадолнищее.. (:
    На мене тва ми е тик от малка..
    и да ти кажа, действа!
    ама наистина, не го дръж просто стегнато.
    ами го стягай и отпускай през няколко секунди..
    ~ Leave your ego, play the music, love the people . . . <3 ~

Guest
    моето си е най стегнато :P

имаше момиче от класа ме пита кви упражнения права или диети..и остана мнн учудена като казах че нищо не съм праила

Град
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx

имаше момиче от класа ме пита кви упражнения права или диети..и остана мнн учудена като казах че нищо не съм праила
    Щях да се очудя, ако твое нещо не беше НАЙ!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ роди ме мамо тъпа аз сама ще се изруся
    edit: за кифлата беше

Не знам дали помага, ама може и да пробвам
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Guest
    Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa

Щях да се очудя, ако твое нещо не беше НАЙ!
    Ами истина е ..колкото да не вярваш

Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    ^ роди ме мамо тъпа аз сама ще се изруся
    edit: за кифлата беше

Не знам дали помага, ама може и да пробвам
    аз съм си руса без да се изрусявам :P

Ау... кифло,
    ако си мислиш, че твоето е НАЙ, само защото някакво момиче ти го е казало жестоко се лъжеш!
    На мен толкова момичета и момчета са ми го казавали, а не се фукам. ( 237 бяха )

Guest
    Цитирай Първоначално написано от akinom
    Ау... кифло,
    ако си мислиш, че твоето е НАЙ, само защото някакво момиче ти го е казало жестоко се лъжеш!
    На мен толкова момичета и момчета са ми го казавали, а не се фукам. ( 237 бяха )
    Не ми ги е казала само тя...освен тва и момчетата ме заглеждат и приятелката ми също ме е питала за дали съм на упражнения!
    Така че не ми пиши глупости zaщото със сигурност пред теб...ще изберат мен :P

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ^малее....голяма си злобарка...
    Престани вече! На всеки в този форум му писна да се занимава с теб - НАЙ-ЯКАТА!
    Във всеки твой пост едно фръцкане,фукане.... Простоо няма оправия...

ПТ. Аз правя клякания, но може и твоята идея да пробвам!

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Така че не ми пиши глупости zaщото със сигурност пред теб...ще изберат мен :P
    100 про ще изберат няква 14 годишна пикла.
    The blood that binds us ..till death unites us

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Имаше една песен: О,колко си прост, има ли смисъл с теб да говоря...не знам по каква причина се сетих за нея!
    Момичето пита нещо, а не иска да си сравнявате ''яките'' задници!
    Според мен ще има ефект, макар че съм чувала това относно вагиналните мускули! Значи щом там действа и на дупето ще подейства.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Аз правя странични клякания, не знам как да ти го обясня обаче двата крака са на противоположни страни и слизаш надолу.. Също така и едно дето го гледам по музикални клипове, не знам как да ти го обясня просто, събираш и разделяш краката и пак слизаш надолу .. И обикновени клякания правя..

.... и специален поздрав от шумната компания в крайното сепаре за Кифлата с песента на Руслан Мъйнов - Тъпа Овца
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

На мен ми е по-интересно момичето с ник Kifla ... има ли изобщо някаква идея нещата по химия в подписа й какво представляват ... или ги е изтипосала там, за да си мислим, че има много умствен багаж Интересно ми е, защото някой спомена, че е на 14, а аз ще кандидатствам с химия тази година и зная, че няма как на 14 да е запозната с това...

ПП ... за да не е спам - възможно е до някаква степен да се постигне стягане, защото все пак мускупът се свива и отпуска ... но не очаквай невероятни резултати за кратко време (: Все пак опитай, няма лошо (:

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak

.... и специален поздрав от шумната компания в крайното сепаре за Кифлата с песента на Руслан Мъйнов - Тъпа Овца

Ще бъдеш стегната като цяло ако тичаш,тренираш нещо и се движиш всеки ден. :P Иначе тичане,каране на колело,скачане на въже и клякания са си добри варианти,но щом не искаш мн оформени мускули,просто не прекалявай.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Град
    м0йтУ дУпии е НАЙ НАЙ стегнатУтУу и всичкИи мУмичитЪъ ми зЪвиждЪъЪт, а пъкк мУмчетЪтЪ самУ след мен ходйЪт! 98614452244224141 мУмчетЪ са ми казвали чИ м0йтУ дупИнцИи е НАЙ стегнатУтУ и НАЙ хУбавУту ......... сПичелила съм над 984231 кУнкУрсЪ зЪ дупИтъЪ, тЪй чиИ с мен ним0йш са сравнявЪъш, щ0т0 ти си - п0д мЕеЕЕеен!

А по темата - от кляканията се стяга, само че имаш мускулна треска след това, така че по малко по малко с клякания..

Йеа, КИФче,
    нали знаеш, че хората живеят 70 % с илюзиите си и само 30 % с реалността. Така, че най- якото дупе си остава моето!
    А и като гледам мн активно отговаряш на коментарите, което значи че смао седиш на задника си, е едва ли се поддържа така.

хОдЯ и ВъЪрТя ГъЗъ Си На лЯвО,нА дЯсНо.аЗ сЪм прОсТо МуМиЧе ПрЕкРаСнY тОвА нИкОи нЕ мОжЕ дА гО оТрЕчЕ-рАзКъсВаМ вСичКи пИчOвЕ-пЪрчЕ пО пЪрчЕ!кОгаТо ТЪнЦуВаМ в кЛуБа,вСичКи Ме гЛеДъТ В гЪзА

Супер фен Аватара на Exothermic
    Ем, това за което питаш има ефект, но е малък, така че,
    ако дупето ти не в особено добра форма едва ли ще има видим ефект.

http://www.youtube.com/watch?v=Kq1HnakX5C8
    Виж тези упражнения ^^ имат ефект!
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

^изглеждат добри Още утре ще ги почна в комбинция с някаква диета

Guest
    Цитирай Първоначално написано от dreaml1nd_
    На мен ми е по-интересно момичето с ник Kifla ... има ли изобщо някаква идея нещата по химия в подписа й какво представляват ... или ги е изтипосала там, за да си мислим, че има много умствен багаж Интересно ми е, защото някой спомена, че е на 14, а аз ще кандидатствам с химия тази година и зная, че няма как на 14 да е запозната с това...

Повечето неща по химия които аз знам...ти даже не си чувал за тях Нищо че съм на 14.. знам материала до 12-ти клас!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=30
    тук Може да видиш мои решения както и в другите ми профили!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си