.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Щом упражнението напряга мускули, значи все пак има малък ефект.
    Сещам се и едно друго. Лежиш със сгънати колене и вдигаш бавно таза нагоре като дупето през цялото време е стегнато.

А за "кифлата" Вече си загубена кауза
    "Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    .......

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ Приветствам я, че разбира от химия, ама ако ще и материал за професор да знае, това каква роля ще изиграе в живота й? Ще си намери добра работа и до там... От навиците и представата и за живота които си е изградила, не мисля че някое добре поддържащо се момче ще я иска, та ако ще да е Мис Вселена .. Това е форум, тука на думи всеки е богат.. Тук всеки има прави да изразява своето мнение, а Кифлата само избива комплекси тука. Пример : момиче пита за някакви упражнения за дупе, а тя пише че нейното е най-хубаво .. Проблемът е, че тук на никой не му дреме за нея и затова са всичките тези нападки ..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Guest
    Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    Цитирай Първоначално написано от dreaml1nd_
    На мен ми е по-интересно момичето с ник Kifla ... има ли изобщо някаква идея нещата по химия в подписа й какво представляват ... или ги е изтипосала там, за да си мислим, че има много умствен багаж Интересно ми е, защото някой спомена, че е на 14, а аз ще кандидатствам с химия тази година и зная, че няма как на 14 да е запозната с това...
    Ти пък откъде си сигурен/на,че xxKiFlAxx не разбира химия?!?След като аз я познавам лично от едно състезание и има голям интерес към химията и е наясно с материала до 12 клас

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    Цитирай Първоначално написано от dreaml1nd_
    На мен ми е по-интересно момичето с ник Kifla ... има ли изобщо някаква идея нещата по химия в подписа й какво представляват ... или ги е изтипосала там, за да си мислим, че има много умствен багаж Интересно ми е, защото някой спомена, че е на 14, а аз ще кандидатствам с химия тази година и зная, че няма как на 14 да е запозната с това...
    Ти пък откъде си сигурен/на,че xxKiFlAxx не разбира химия?!?След като аз я познавам лично от едно състезание и има голям интерес към химията и е наясно с материала до 12 клас
    Пак ли си влюби ве?

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

значи седалищните мускули са най-лесни за стягане и най-лесни за отпускане ... 100% ще помогне товааа но задължително ти трябва постоянство .. примерно ако го правиш 2 месеца и нали всичко си е супер имаш си резултатите и си си ги поддържала за седмица занемаряване всичко рухва .. също добри са това което казаха за легналото положение с вдигането на дупето , но аз до правя на стол ... смисс седиш си ии си подпираш ръцете на облегалките за ръце (;дд) и стягаш дупето, вдигаш, седиш няколко секунди, сваляш дупето, отпускаш .. ии има едно значи права си и де подпираш с ръцете на нещо високо до корема ти , стягаш дупето, вдигаш единия крак нагоре , няколко секунди в това положение, пускаш крака, отпускаш ии същото с другия крак и т.н.
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    щом се стягат мускулите - значи помага

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Официално 'Кифлата' е най-сполучливият трол във форума.
    Или е наистина толкова куха просто.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си