- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стегнто дупе
Щом упражнението напряга мускули, значи все пак има малък ефект.
Сещам се и едно друго. Лежиш със сгънати колене и вдигаш бавно таза нагоре като дупето през цялото време е стегнато.
А за "кифлата" Вече си загубена кауза![]()
"Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."
^ Приветствам я, че разбира от химия, ама ако ще и материал за професор да знае, това каква роля ще изиграе в живота й? Ще си намери добра работа и до там... От навиците и представата и за живота които си е изградила, не мисля че някое добре поддържащо се момче ще я иска, та ако ще да е Мис Вселена .. Това е форум, тука на думи всеки е богат.. Тук всеки има прави да изразява своето мнение, а Кифлата само избива комплекси тука. Пример : момиче пита за някакви упражнения за дупе, а тя пише че нейното е най-хубаво .. Проблемът е, че тук на никой не му дреме за нея и затова са всичките тези нападки ..![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Първоначално написано от chemist9009
![]()
![]()
значи седалищните мускули са най-лесни за стягане и най-лесни за отпускане ... 100% ще помогне товааа но задължително ти трябва постоянство .. примерно ако го правиш 2 месеца и нали всичко си е супер имаш си резултатите и си си ги поддържала за седмица занемаряване всичко рухва .. също добри са това което казаха за легналото положение с вдигането на дупето , но аз до правя на стол ... смисс седиш си ии си подпираш ръцете на облегалките за ръце (;дд) и стягаш дупето, вдигаш, седиш няколко секунди, сваляш дупето, отпускаш .. ии има едно значи права си и де подпираш с ръцете на нещо високо до корема ти , стягаш дупето, вдигаш единия крак нагоре , няколко секунди в това положение, пускаш крака, отпускаш ии същото с другия крак и т.н.
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Официално 'Кифлата' е най-сполучливият трол във форума.
Или е наистина толкова куха просто.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire