.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Какво й става?

Става въпрос за бившата.Накратко събрахме се ,скъсаме,пак щяхме да се събираме,ама се скарахме.И сега вече ,2 седмици след като се скарахме ,тя ми каза ,че преди била ядосана и тн. и че сега била добре.Преди няколко часа се говорихме и за първи път не се карахме и тя беше мила ,и аз бях мил,не си насилвах късмета и тн.Тя ми направи комплименти,подхвърли ми няколко намека.Единия беше,че иска утре пак да се видим ,а другия беше че любовта надделява над омразатаТя беше много объркана и както тя каза ,нервна,отхвърли всичко ,което сме правили с нея,всичкото веселие,прекараното време заедно,всичко което съм правил за нея.И сега не мога да резбера,тя да не би да си иска да се виждаме ,защото си няма занимание или си е осъзнала грешката(както друготе предполагаха) и ме иска отново като близък?

пич,твойта мома много бързо си променя решенията в тая връзка.поговорете си и и кажи веднъж завинаги да си реши кво иска,според мен в момента и тя не знае и заради това само те разиграва
    ..бухтааа веее ^^

Град
    blagoevgrad
    хах играе си с теб.. ;ддд зарибявки.. ;дддддд
    lesbo0 wordss.. ;ppp

Супер фен
    брате тая май не зае к'во иска

Братя знам,ама сега ми е паднало шанса ,не знам един ден е така,друг ден различно...Не знам дали и аз самия я искам,сърцето не е сигурно,а мозъка казва - НЕ!!!Просто като се сетя какви моменти сме имали,а тя се отрече от тях ...Не знам с нея бях щастлив ,но след това разбрах ,че любовта ми е замъглила погледа и видях лоши качества в нея...Така мога да кажа ,че нямам силни чувства към нея...

И двамата не знаете какво искате. Поговорете сериозно.. но честите караници обикновено не водят до добро.

Град
    София
    Нямаш силни чувства?
    Тогава защо искаш пак да си с нея?
    3амисли се...
    Имали сте хубави моменти,добре,но след като нямаш вече чувства към нея...забравяш,намираш си друго момиче и толкова.
    И да се съберете,няма да е същото...
    За връзката се искат двама,а в случаят нито един не виждам.

Най-добре ще да е пак да се съберете и да скъсате отново след това.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Бившата ти или е тъпа или ти си глупавият,защото те мотае,а ти й вярваш.Спри да се занимаваш с нея.

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Още по накратко- въпросът ти е "Дали ме приема като приятел или нещо повече?"

Сам трябва да разбереш. Разговори се с нея по-задълбочено и изрови всичко, което тъй.

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Нямаш силни чувства?
    Тогава защо искаш пак да си с нея?
    3амисли се...
    Имали сте хубави моменти,добре,но след като нямаш вече чувства към нея...забравяш,намираш си друго момиче и толкова.
    И да се съберете,няма да е същото...
    За връзката се искат двама,а в случаят нито един не виждам.
    +1

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Бившата ти или е тъпа или ти си глупавият,защото те мотае,а ти й вярваш.Спри да се занимаваш с нея.

И аз мисля така

Град
    P.Trambesh
    Играе си.Търси друга пък и щом се карате постоянно, явно може да не сте един за друг.
    Магистрална минцуфайка спира варненска чайка,
    лафчета свежарски бута за една десятка, майка…

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си