Тц пич,
чувал ли си за явлението "Уош енд гоу"?
Момичето те харесва,а ти не ѝ обръщаш много внимание. Тя все пак се умилква, докато не види наченки на интерес в теб. И когато наистина ти стане интересна, започва да се прави на заета и недостъпна. Интересно ѝ е било да види, дали може да те накара да хлътнеш. Един вид сухи тренировки.
Другата възможност е да се е нацупила, че не си отишъл на диско с нея. Тогава е прекалено голяма сръдла и не си заслужава...
Относно,ч е винаги сте били със сестра ѝ - според мен нарочно е взимала сестра си, едва ли е толкова глупава да не схване, че искаш да я отбиеш насаме.
Не знам колко пъти си я търсил. Аз търся момиче до 2 пъти. Веднъж може д ае била наистина възпрепятствана ид а не може да отговори. Айде може да не е видяла съобщението ти на едно място. Какво пък, случват се и странни неща - може втори път да не е видяла съобщението. Гледам, обаче, че си ѝ здраво навит. Притисни я. Само ще спечелиш. Ако се отдръпне - така и така се прави на недостъпна. Повечето, кифли обаче, когато ги притиснеш, се пречупват. Прати ѝ смс - чакам те еди къде си, еди колоко си часът, ела сама. Ако не дойде - оттървал си се от голямо зло. Ако дойде.....няма как да ти се измъкне.