- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хапчета за коса и нокти!
Ами чудех се дали може да ми препоръчате някакви хапчета за коса и нокти (на 13 съм)... Бях дочула нещо за Бирена Мая,обаче искам да чуя ваше мнение![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
Току-що писах в др тема, че само "Ще ти порасте гъза"...![]()
![]()
ще надебелееш мацко![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Не при всички се дебелее, най много циците да ѝ пораснат![]()
![]()
Иначе май става въпрос за Геритамин Нео/ Герикапс. Съдържанието е едно и също, просто май са на различни фирми.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
А на какви дози мога да ги приемем ?![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
Всеки ден x 1 в продължение на 2-3 месеца. Прави се почивка пак от толкова и приема се започва отново.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Тц. За възрастни и деца над 6 години по 1 капсула дневно в продължение на 1 месец. За поддържане на доброто здраве подновете приема след същия период на прекъсване.Първоначално написано от FuckingFreak
http://apteka.framar.bg/04009520/%D0...D0%BF%D1%81-20
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!