.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Дама на бала

Никога не съм била дама на бал ; затова искам да попитам какво трябва да правя Моля помогнете

Град
    София
    Дръж се като дама,каквато си.

но той ли трябва да ме вземе от кога до кога трябва да съм с него

Мега фен Аватара на vagarious
    Да, хубаво е да те вземе от вкъщи - тогава не знам какво се прави, ако изобщо нещо се прави де, но си имаше нещо като традиция за тези поводи.
    Никой не може да ти каже откога-докога да сте заедно вечерта, освен ако нямаш час и да трябва да се прибираш.
    Иначе за държанието ти - ами няма да го излагаш, държиш се естествено и се забавлявате.Това е.Както казаха - просто се дръж като дама, каквато си.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sladichky
    но той ли трябва да ме вземе от кога до кога трябва да съм с него
    Той трябва да те вземе.
    И като сядаш от пред до него,в колата първо вкарваш левият крак,после десният.Не трябва да седиш разкрачено,това е грозно за една дама.НЕ пий много алкоxoл,или наравно с мъжете,грозно е това за една дама...пък да не говорим,ако пиеш повече от него...НЕдопустимо.
    Ако момчето НЕ пуши,по-добре и ти НЕ пуши,поне пред него.

Искам да попитам, тъй като съм момче, задължително ли е дамата на бала да ти е гадже, тъй като нямам?

Цитирай Първоначално написано от Remixa92
    Искам да попитам, тъй като съм момче, задължително ли е дамата на бала да ти е гадже, тъй като нямам?
    Не. Може да е съученичка или близка приятелка.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Благодаря за отговора.
    ПП:Изглежда дамата за бала е колкото да се отиде до самия бал и да се покажем заедно там, а вече като се седне на маса мисля, че е се тая.Повечето момчето предполагам ще си дойдат сами или с приятели.

Град
    София
    Не. Може да е съученичка или близка приятелка.
    Дори сестра или братовчедка...

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Remixa92
    Благодаря за отговора.
    ПП:Изглежда дамата за бала е колкото да се отиде до самия бал и да се покажем заедно там, а вече като се седне на маса мисля, че е се тая.Повечето момчето предполагам ще си дойдат сами или с приятели.
    Зависи какво е съотношението на момчета/момичета, но си прав, само за отвънка е. Вътре бързо забравяш, кой на кого, на какво и що.

А дамата да си се държи както иска, няма да става друг човек за вечерта. Не разбирам тези, които отиват на бал за да се покажат и за чуждата оценка, нали отиват да си изкарат хубаво като за последно?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Дамата е за отвън.Все пак е твоя бал,не нейния...пък и ще трябва да се съобразяваш цяла вечер и с нея все пак...така че дамата до вратата на ресторанта!

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Дамата е за отвън.Все пак е твоя бал,не нейния...пък и ще трябва да се съобразяваш цяла вечер и с нея все пак...така че дамата до вратата на ресторанта!
    И после до вратата на спалнята, че и малко след нея.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ква спалня, в хотела не си плащаш и за стая,само балната зала, после дискотеки и т.н.

Друго намеквах

Мега фен
    Град
    Earth...
    Най лесно е да не отидеш

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    И после до вратата на спалнята, че и малко след нея.

martiiiiii
    Guest
    Здравейте!
    Тази година ще съм за първи път дама на бал и много бих искала съдействието ви.
    Трябва ли да се купи подарък на кавалера и какъв би трябвало да бъде?И каква би трябвало да бъде роклята ми тъй като аз съм дама а не абитуриетка?
    Благодаля ви предварително!

Според мен, трябва да му вземеш нещо. Какво да е то няма как да ти кажем, ти си познаваш човека. Купи му нещо, което ще го зарадва, което ще му е необходимо.

Иначе относно роклята, заложи на нещо по-семпло, но все пак официално. Не е казано, че трябва да приличаш на абитуриентка.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на 102
    глупости, нищо не му зимай

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Просто трябва да бъдеш малко по-официална... НО като дама заложи на къса рокля, поне според мен

Голям фен Аватара на one
    Купи си секси бельо за повода.

martiiiiiiii
    Guest
    Благодаря ви много! Ще заложа на късата рокля...за подарък ще събера пари тъй като майка ми е на мнение че не е необходимо,но аз не мога да бъда с празни ръце...А колкото до секси бельото,то е задължително

Голям фен Аватара на one
    абе, достатъчно ще го зарадваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си