Аз съм момиче на 14 години.. и съм решила да променя тялото си : )) от утре (26.01.2011) започвам .. ще ви кажа какво съм решила да правя.. (не съм прекалено дебела, но имам коремче) .. та така :
значи ще съм на плодово-чаената диета , смисал утре само плодове и чай във 8,12,16 и 19:30 часа .. на следващия ден се прибавя за обят и вечеря нещо белтъчено по избор (може яйце и т.н) 3ти ден само чай и плодове .. на 4тия за обяд и вечеря има нещо въглехедратно и така се редуват в продължение на 2 седмици..
всеки ден кардио по 30 минути и упражнения (някой, ако може да ми препоръча някакви , ВИДЕО)
и това е г/д .. а след диетата няма да се тъпча както досега ами пак ще избягвам тестени храни, пържено и т.н
А също исках някой да ми каже някакви упражнения за разтягане, защото много искам да се науча да правя щпагат ..!
АААААйдеее някой да отслабва с мен ..хаха Смисал да спазваме това горе всеки ден .. така ще е по- лесно , когато знам, че някой друг също се мъчи ако има желаещи да пишат.. и почваме от утре ..хем после ще си споделяме за резултатите
моля без отрицателни мнения, които ще ме спират , защотот съм твърдо решена да го направя и съм сигурна че ще има ефект !!
Хайде коментирайте!!!