- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета , харесвате ли срамежливи момичета ?
Харесвате ли срамежливи момичета или си падате по по-отворените и отраканите
He
Всеки до някаква степен е бил срамежлив или е(в пубертета), но трябва да се пречупиш, защото ако си чак в онази крайност,по-скоро ще се тълкува като тъпота и смотаност.Излез от черупката си и покажи,че си стойностен човек!
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ами, принципно трябва човек малко да се поразчупи, но това далеч не значи, че трябва да се натискаш на всеки екземпляр от нашия пол. Няма по-хубаво нещо от златната среда, но и трудно се постига. Успех ти пожелавам с това![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
от позицията на момиче ще ти кажа - не
по мои наблюдения трябва да е отворена и много яка (на външен вид) иначе трудно ще бъде забелязанасъжалявам, но съдя по приятелите ми момчета и това което гледат в едно момиче
![]()
А и да не е най-хубавата трябва да направиш някакво впечатление, ако си срамежлива и свита няма как да те забележат
Айде пак комплексарските теми.
Абе, бъди себе си. Срамежлива или отракана, проста или начетена, противна или очарователна... това си ти!! Едни ще те харесват, други - няма. C'est la vie. Не можеш да угодиш на всички и по-добре не опитвай, защото ще загубиш идентичността си, а точно тази идентичност те прави човек. И, както обичам да казвам, положително и отрицателно няма - има само гледна точка.
К'во имам предвид: момчето А ще приеме твоята срамежливост за задръстеност, а момчето Б - за чувствителност и дълбоко възприемане на нещата.
Къде е истината? Някъде по средата... може би и в двете.
all day... all night... what the fuck?!
По-скоро срамежливи, не да се натиска на всеки 2![]()
Забрави срама ! Покажи истинската си същност , и покажи на хората че ти си един прекрасен човек . Срама е наистина трудно преодолим за някои хора , но ако се стараеш и се опиташ да се отпуснеш , всичко ще е наред . Не се притеснявай ! Късмет![]()
Говорил съм с приятели по темата (за протокола всички сме над 22 г.) и срамежливките се котират повече от отворените, особено когато става дума за сериозна връзка. По-отраканите гърли сякаш са по-подходящи за приятелство или максимум нещо неангажиращо. Пък и като си хванеш някоя срамежливка, винаги може да я научиш на всичко необходимо и да ви е хубаво заедно. Това е голям бонус.
Сегашните тийнове (набор 92 и нагоре) като че ли предпочитат по-отворените, но пак е до конкретния човек.
Welcome to the Jungle...
И като ти отговорят, какво? Ако не си от типа момичета, който привлича по-голямата част от момчетата ще опиташ да се промениш ли? Ти си уникална точно, защото си ТИ и защото си неповторима, не си губи идентичността, за да се слееш с масата и да бъдеш харесана. От момче до момче има разлика. Едни харесват едно, други - друго. Когато му дойде времето, ще намериш правилния, който ще те харесва заради самата теб.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
До скоро бях мн срамежлива. Никой не ми обращаше внимание както това на една селянка от моя клас (която бе отракана и леко к*рва). Поотраках се ( в рамките не нормалното) сега съм щастлива, имам си приятел и съм центъра на компанията/купона
Зависи
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Една братовчедка не е кой знае колко хубава. Но в компанията ни от около 30 момчета е била харесвана най-малко от 10 от тях, а аз - максимум от 5. Коренно различни сме по характер. Тя - мълчалива, аз - по-контактна. Приятелят ми също я е харесвал и скоро го питах защо така всички я преследват (не е кой знае какво), а той отговори, че най-вероятно заради скромността и. Попитах го и какво хубаво има в тази нейна скромност, понеже нейното си е крайно направо, а той каза, че е доста по-забележително момичето, седящо в ъгъла, отколкото това, което говори на висок глас и се опитва да привлече внимание.
Има логика. Но зависи и от момчето - какво търси.
Не е лошо да са леко срамежливи![]()
Не знам. Аз по-скоро бих прежалил срама, отколкото курвелъка... срамежливият човек може да се поотрака, ама шаврантията оправия няма![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Мм, прав си.Първоначално написано от notlike
![]()
А иначе аз мисля, че ако момчето обича момичето няма да му е проблем... Както и обратното, аз се кефя на срамежливи момчета.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Не и ако са прекалено срамежливи.
Аз пък съм за срамежливите, естествено да могат да говорят
"Отраканите" да си ходят с другите "отракани" да си пасват![]()
....умерено![]()
![]()
........if today was your last day!!!
аз харесвам повече ''отраканите'' защото ще се държиш по-свободно с тях и няма да се притесняваш толкова (а сега какво да кажа, за какво да говоря)
На мен пък ми харесват срамежливите момичета, както ми харесват и не срамежливите и общо взето всички ми харесват стига да ги харесам
Обичам, но не като я изведа на кафе аз да я гледам в очите а тя да гледа напред няква и да се чуди за какво животно и говоря
Иначе и аз срамежлив и тя ако е още повече срамежлива трудно се връзва комуникация
(някой познат ако го чете това - ще умре от смях като види, че съм се описал като срамежлив, но това е истината, може да не изглеждам такъв, но съм ..)
умерено- нито много нахална, нито пък много срамежлива. Да ти отговаря с Да, не и не знам.....
Аз харесвам такива момичета,даже предпочитам някоя по срамежлива отколкото някоя отворена.Лошото е че по трудно може да зарибиш една срамежлива,но пък кой не обича трудностите![]()
![]()
>>DjBelev<<
Харесваме и такива момичета, освен ако отказват да говорят понеже са срамежливи.