Цитирай Първоначално написано от malkasladkaku4ka
Може ли да попитам кфо толко яко виждате в това да се заяждате ?? И мисля ,че всички сте тука за да си споделяте проблемите и на мене може да ми се струват някои ваши теми доста малоумни , но просто не давам мнение и точка
Т'Фа не е някоя групичка за подкрепа! Хайде, OUT!

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
Ми дай тогава да развалим постиженията на човечеството и да си живеем в горите.Природата е решила да НЕ можем да летим,но ние имаме самолети.Има еволюция.Ако в средновековието наистина е било прието да се омъжиш на 9 (респективно и да имаш деца) , просто защото тялото ти е такова,то в 21-ви век сме се цивилизовали малко и има значително развитие на медицина,психология и се знае точно колко вредно е деца да водят полов живот.Деца,да се отбележи.За ранните бракове има и множество предпоставки,но както и да е.
Ако смяташ "цивилизоването" за постижение, то наистина има нещо сбъркано в теб. Хората са се отчуждили, планетата се замърсява редовно. Избиват се животински видове, заличават се растителни. Избиват се хора за щяло и нещяло. Преди поне е ставало въпрост за чест и национално достойнство.