- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само за моми4ета
какво не понасяте в едно мом4е ???
1991 Не съм момиче , но тази тема няма връзка със секса. Освен ако не питаш за секса?
Свръх самочувствието и то без покритие .. и подценяването ..
www.album.bg/nikoll4479 < -- Me !!
Егоисти и да мълчат като пънове..много депресиращо действа...
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Егоисти, бързо свършващи, доминиращо поведение , некадърност и неопитност.
Ако е за една нощ - нещо умерено да е .
Ако е за повече - ще се отработи.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
тъпаци,отворковци ,пънове или пък прекалено наглите
love is gone!
амии...какво мразя...мразя когато си мислят че момичето е надуваема кукла и я тетират като парцал...и освен това мразя хора със странни фетиши...малко ме плашат![]()
![]()
не харесвам и прекалено притеснителните![]()
~девойче съм~
не харесвам примерно да сте заедно...легнали и той не че не знае,ами от притеснителност само да те гледа и да се чуди кво да прави и да чака ти да направиш първата стъпкане харесвам да са прекалено груби , или пък прекаляващи с нежността.... харесва ми всичко което правят в секса да е в нормалното
аман от преструвачи,които на думи са велики а иначе са мишки
![]()
Някой които е с две сомоличности.Когато има настроение да ти обръща внимание да се държи мило с теб а когато няма да се държи така все едно ти си му виновна зо това че няма настроение.![]()
Мразя отворковци.
Пълни пънове и в секса,и да се притесняват да говорят.
Егоистите в леглото също ги мразя.
Примерно аз да му правя свирка,a той да не иска да ми удари един :P![]()
Мразя да е циничен,вулгарен и груб.
Mразя когато си мислят че момичето е надуваема кукла и я тетират като парцал.
Mразя eгоистите.
Mразя момчета с лоша лична хигиена...![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Добре казано...Първоначално написано от marti93
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Еми кво , простаците , нахалните , наглите , егоистите , дръвцата , путьовците и безделниците![]()
Обичам !
Мразя егоисти в леглото... Да се вълнуват само от тяхното си свършване. Да не се интересуват какво ни харесва. Мразя момчета които лягат и чакат да им седнеш отгоре и да ги наеб*ш.
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
Same..Първоначално написано от JustAdream
Oсобено неприятно е да свършат и после да си се обърнат да спат, без никаква идея да те погушкат или да се поинтересуват от теб, да положат няк'во усилие и на теб да ти е гот, etc...
Егоистите печелят челно място в класацията за какво мразим най-много в едно момче, що се отнася до секса
Има и други кофти неща, но те се поправят все някак..
Примерно гадно е да те насилва да правиш нещо, което не искаш,
всякакви бутания на главата надолу "към целта" и т.н. - това поне на мен ми разваля цялото удоволствие, защото би трябвало по ВЗАИМНО съгласие да правим каквото и да е, а не да ме ръчка и да "си иска". Мен лично това ме дразни, не знам. Предпочитам сама да съм пожелала това по мое си усмотрение!
Прекалено срамежливите е ясно че развалят цялото настроение с неуверените си движения и страх "да не те счупят" или "развалят впечатлението", но егоистите са най-лошото възможно ...
Особено ако и в живота са някакви надути и самодоволни, все едно всичко им се полага.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Съгласна. Също и момчета с лоша лична хигиена, самохвалковци без никакво покритие, простаци и пънове.Първоначално написано от JustAdream
Non, je ne regrette rien.